Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [22/1/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [22/1/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (22/1/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (22/1/20).

Κριός

Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, αναζητήστε μέσα σας τη λύση. Είστε πραγματικά ευρηματικοί. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιες φορές δεν βλέπετε ποιοι είστε και πού πάτε. Οτιδήποτε βρίσκεται έξω από εσάς δεν θα πρέπει να σας αγγίζει. Αυτό που μετράει είναι η ζωή που ζείτε και οι άνθρωποι που την απαρτίζουν.

Ταύρος

Σήμερα φαίνεστε χαλαροί και διασκεδαστικοί. Ακτινοβολείτε προς τα έξω. Αλλά βαθιά μέσα σας κάτι συμβαίνει. Είστε έτοιμοι να σπάσετε το συναισθηματικό σας καβούκι και να μετατραπείτε σε μια μηχανή του σεξ ή το ανάποδο. Μην διστάζετε να πειραματιστείτε.

Δίδυμοι

Είναι απολαυστικό να βλέπει κανείς ό,τι κάνετε: τις κινήσεις σας, τις λέξεις σας. Και να είστε σίγουροι ότι κάποιο άτομο παρακολουθεί τα λόγια και τις αποφάσεις σας. Είστε τυχεροί. Μην εκπλαγείτε αν εμφανιστεί ο πρίγκιπας με το άσπρο άλογο, σας αρπάξει από το πλήθος και σας πάρει μακριά.

Καρκίνος

Το πώς αντιλαμβάνεστε κάτι είναι ένα πράγμα. Η πραγματικότητα όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Και να ξέρετε ότι έχετε ξεγελαστεί για τα καλά. Κάποιος άτομο σας κοροϊδεύει, είτε πρόκειται για κάποιο συνάδερφο, υποψήφιο σύντροφο ή τον καλύτερο σας φίλο. Ήρθε η ώρα να το σταματήσετε. Δεν είστε θύμα, για αυτό σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν να είστε.

Λέων

Το μυαλό σας περιπλανιέται τώρα. Πηγαίνει πίσω στο παρελθόν και αναμασά κάποιες παλιές, επώδυνες αναμνήσεις. Στη συνέχεια φτάνει στο μέλλον, όπου βλέπει ανεκπλήρωτα γεγονότα. Η ζωή όμως βρίσκεται στο παρόν. Στο εδώ και τώρα. Σταματήστε να σκέφτεστε σε χρονικές στιγμές που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

Παρθένος

Πότε σκεφτήκατε όλες αυτές τις καλές συμβουλές; Το τηλέφωνό σας χτυπάει ασταμάτητα και όλοι ζητούν την άποψή σας. Και γιατί όχι; Ζείτε μια γεμάτη και ενδιαφέρουσα ζωή. Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας. Προσφέρετε κάποιες από τις πιο σοφές συμβουλές σας.

Ζυγός

Ξεκινήστε το βράδυ σας έχοντας αυτό κατά νου: Όλοι αξίζουν τις ίδιες ευκαιρίες μαζί σας. Αυτό θα θέσει ίσους όρους ανταγωνισμού. Είναι ένας καλός τρόπος για να βάλετε σε μια σειρά τους στόχους της ερωτικής σας ζωής γιατί έχετε την τάση να παρεκκλίνετε. Μείνετε στα βασικά.

Σκορπιός

Μην απομακρυνθείτε πολύ από το σπίτι σήμερα. Κάτι κακό θα συμβεί (σε σχέση με τον καιρό, το ραντεβού σας) και δεν είστε σε διάθεση να το αντιμετωπίσετε τώρα. Αντί να βγείτε έξω απόψε, χουχουλιάστε κάτω από το πάπλωμα και δείτε μια ρομαντική κωμωδία ή την αγαπημένη σας σειρά.

Τοξότης

Ο έρωτας υπάρχει παντού γύρω σας, αλλά καλό θα ήταν να ζυγίσετε τις επιλογές σας. Το πρώτο βήμα είναι να πάρετε το χρόνο σας και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Τα προειδοποιητικά σημάδια σας λένε πότε θα πρέπει να σταματήσετε. Μην αγνοήσετε αυτό το ενοχλητικό προαίσθημα. Αν το άτομο με το οποίο βγαίνετε ραντεβού σας απωθήσει με τον οποιονδήποτε τρόπο μην το τραβήξετε άλλο.

Αιγόκερως

Να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Να έχετε πάντα στο αυτοκίνητό σας μια τσάντα με μια αλλαξιά, αποσμητικό και οδοντόβουρτσα. Έτσι, αν χρειαστεί να διανυκτερεύσετε αλλού, θα έχετε κάνει το κουμάντο σας και δεν θα χρειαστεί να το μάθουν όλοι. Να είστε διακριτικοί.

Υδροχόος

Αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα, σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να καταγράψετε τους συναισθηματικούς, πνευματικούς, ερωτικούς και υλικούς σας στόχους για τη νέα χρονιά. Μην μπαίνετε σε λεπτομέρειες. Απλά σημειώστε μερικούς εφικτούς στόχους. Και μην καθυστερείτε. Ξεκινήστε να τους πραγματοποιείτε.

 Ιχθύες

Αν έχετε αναπτύξει με κάποιον/α κάτι παραπάνω από μια φιλική σχέση, σκεφτείτε μήπως πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να βαρύνετε τη σχέση σας με προσδοκίες και υποχρεώσεις. Αυτός ο δεσμός μπορεί να χρειάζεται περισσότερη χαλαρότητα για να εξελιχθεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments