Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μια ανάσα και από Καρλίτος οι “Πράσινοι”

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μια ανάσα και από Καρλίτος οι “Πράσινοι”
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Νάγκι, Ανουάρ και Αγιούμπ, το "Τριφύλλι" στοχεύει σε ακόμη μία ποιοτική προσθήκη.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Τσάβι Ρόκα ήρθε στο “Τριφύλλι” με σκοπό να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Γιώργου Δώνη και όπως φαίνεται από τα πρώτα δείγματα αυτό γίνεται πράξη. Η απόκτηση των Νάγκι, Ανουάρ και πολύ περισσότερο του Αγιούμπ είναι στη σωστή κατεύθυνση, με τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή να βάζει μπροστά τις επαφές του προκαλώντας χαμόγελα στις τάξεις των “Πρασίνων”.

Ο Γιώργος Δώνης παρουσιάζεται πλήρως ικανοποιημένος με τη μεταγραφική πολιτική του Παναθηναϊκού, βλέποντας πως η ομάδα του ενισχύεται με ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω ανεβάζοντας το επίπεδο. Επόμενος στόχος για το “Τριφύλλι” η απόκτηση ενός επιθετικού που θα δώσει ανάσες και πολύ περισσότερο το γκολ που χρειάζεται η ομάδα του Δώνη.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών “στέλνουν” στον Παναθηναϊκό τον Ισπανό επιθετικό Καρλίτος. Ο 29χρονος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να λύσει το συμβόλαιό του με την Αλ Ουάχντα ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τη μετακίνησή του στους “Πράσινους”. Ωστόσο στην περίπτωσή του υπάρχει ένα σαφής περιορισμός. Ο Ισπανός τη φετινή σεζόν έχει αγωνισθεί σε Λέγκια Βαρσοβίας και Αλ Ουάχντα, αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρεθεί πατήσει χορτάρι και σε τρίτο σύλλογο.

Η απόκτηση του από τον Παναθηναικό δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί, με τους “Πράσινους” να κοιτούν σε βάθος καλοκαιριού, κάνοντας δικό τους έναν ικανότατο επιθετικό που έχει συχνή επαφή με τα δίχτυα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments