Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [23/1/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [23/1/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (23/1/20).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (23/1/20).

Κριός

Αφιερώστε το αποψινό βράδυ για να επανασυνδεθείτε με το ταίρι σας. Με τόσα που συμβαίνουν γύρω σας, καλό θα ήταν να μείνετε σπίτι και να επικεντρωθείτε ο ένας στον άλλον.

Ταύρος

Απολαύστε ένα μασάζ με το ταίρι σας και νιώστε όλα σας τα άγχη να φεύγουν μακριά. Δεν μπορείτε να πάτε σε ένα σπα; Μια χαρά μπορείτε να τα καταφέρετε και μόνοι σας. Δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα με κεριά και αιθέρια έλαια και προσφέρετε απόλαυση ο ένας στον άλλον.

Δίδυμοι

Καθαρίστε το μυαλό σας από τα άγχη και τις ανησυχίες και αφιερώστε τη σημερινή μέρα σε εσάς και το ταίρι σας. Επικεντρωθείτε στα καλύτερα κομμάτια της σχέσης σας και γιορτάστε τον έρωτα σας.

Καρκίνος

Έχετε περίσσεια ενέργεια σήμερα, κάτι που είναι καλό, καθώς το ταίρι σας μπορεί να χρειάζεται τη βοήθεια σας σε κάτι. Προσφέρετε του την ενθάρρυνση και την υποστήριξη που έχει ανάγκη.

Λέων

Σήμερα έχετε τον έρωτα στο μυαλό σας. Θέστε τον τόνο από νωρίς με λίγο διακριτικό φλερτ και συνεχίστε καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Να είστε βέβαιοι ότι το ταίρι σας θα ακολουθήσει, οπότε αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει.

Παρθένος

Μια συζήτηση από καρδιάς με το ταίρι σας μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Το να είστε ανοιχτοί ο ένας με τον άλλον θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη και την οικειότητα μεταξύ σας.

Ζυγός

Όλα επιτέλους μπαίνουν στη θέση τους και κάνουν τη σημερινή μέρα καταπληκτική για εσάς και το ταίρι σας. Βγείτε με τους φίλους σας τη μέρα αλλά κρατήστε το βράδυ μόνο για το ταίρι σας.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να φλερτάρετε με το ταίρι σας. Ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να ευχαριστήσετε ο ένας τον άλλον. Μην σκέφτεστε. Απλά κάντε ό,τι σας έρχεται φυσικά.

Τοξότης

Σε ό,τι αφορά την σεξουαλική σας ζωή σήμερα, θα πρέπει να προχωρήσετε αργά και σταθερά. Αφήστε την προσμονή να μεγαλώνει καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Όταν φτάσει το βράδυ δεν θα κρατιέστε.

Αιγόκερως

Μήπως υπάρχει κάτι καινούργιο που θα θέλατε να δοκιμάσετε με το ταίρι σας; Μην περιμένετε να το προτείνει εκείνος/η. Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας και κάντε την πρώτη κίνηση. Θα χαρείτε και οι δύο που το κάνατε.

Υδροχόος

Καιρός είναι να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο στην σεξουαλική σας ζωή. Το ταίρι σας μπορεί να ντρέπεται να το συζητήσει, για αυτό δείξτε του ότι είστε ανοιχτόμυαλοι και πρόθυμοι.

 Ιχθύες

Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να αισθανθείτε καλύτερα είναι να βοηθήσετε κάποιον άλλον. Μπείτε στον κόπο να κάνετε κάτι για να βελτιώσετε τη μέρα του/της αγαπημένου/ης σας. Εξάλλου, πάντα χαίρεστε με τη χαρά του.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments