Lifestyle

Βίκυ Χατζηβασιλείου Πάμε Πακέτο: Επιστρέφει η παρουσιάστρια – Σε αυτό το κανάλι θα την δούμε

Βίκυ Χατζηβασιλείου Πάμε Πακέτο: Επιστρέφει η παρουσιάστρια – Σε αυτό το κανάλι θα την δούμε
Βίκυ Χατζηβασιλείου Πάμε Πακέτο: Νέα αρχή φαίνεται πως ετοιμάζεται να κάνει η παρουσιάστρια.

Βίκυ Χατζηβασιλείου Πάμε Πακέτο: Η παρουσιάστρια δεν θα είναι για ακόμα μια χρονιά στον Alpha. Μάλιστα η λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι ήταν επεισοδιακή καθώς η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε καταφερθεί εναντίον του καναλιού. Για σχεδόν 10 χρόνια η παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη καλησπέριζε τους τηλεθεατές μέσω της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» που είχε γίνει αγαπημένη συνήθεια του κοινού. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε Πέμπτη που μεταδιδόταν είχε τη μερίδα του λέοντος ενώ στεκόταν πολύ καλά απέναντι στον ανταγωνισμό και μετά την αλλαγή μέρας.

Τώρα όμως όπως όλα δείχνουν η αγαπημένη εκπομπή θα επιστρέψει αυτή τη φορά από νέο κανάλι. Σύμφωνα με το newsit.gr και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μελά η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη εξασφάλισε τα δικαιώματα εκπομπής με παρόμοιο κόνσεπτ που θα μεταδοθεί από το Open. Σημειώνεται ότι τα δικαιώματα της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» παραμένουν στον ALPHA. Όπως αναφέρει μάλιστα το δημοσίευμα η εταιρεία παραγωγής είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου που γνωρίζει άλλωστε καλά το συγκεκριμένο είδος.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Γεννήθηκε το 1964 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές της στην Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησε τέσσερα χρόνια μετά. Αργότερα πήρε το μάστερ της στο Ποινικό Δίκαιο ενώ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές για δύο χρόνια στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 1987 ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο με πρώτη της τηλεοπτική στέγη τον σταθμό TV 100 στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments