Θέσεις Εργασίας

ΕΛΤΑ προσλήψεις: 520 νέες θέσεις ανοίγουν άμεσα στα Ελληνικά Ταχυδρομεία

ΕΛΤΑ προσλήψεις: 520 νέες θέσεις ανοίγουν άμεσα στα Ελληνικά Ταχυδρομεία
ΕΛΤΑ προσλήψεις: Εντός του επόμενου διαστήματος θα δημοσιευθούν προκηρύξεις για την πρόσληψη (συνολικά) 520 νέων υπαλλήλων.

ΕΛΤΑ προσλήψεις: Αρχίζει το μπαράζ προσλήψεων σε όλη τη χώρα από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ), όπως αποκάλυψε το workenter.gr. Χθες Παρασκευή (24/1) δημοσιεύθηκαν νέες προκηρύξεις, για την πρόσληψη 19 υπαλλήλων. Εντός του επόμενου διαστήματος θα δημοσιευθούν προκηρύξεις για την πρόσληψη (συνολικά) 520 νέων υπαλλήλων. Οι διαγωνισμοί θα δημοσιευθούν σταδιακά για να καλύψουν επείγουσες ανάγκες των ΕΛΤΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχή έγινε την Πέμπτη (23/1), με τη δημοσίευση των δύο πρώτων διαγωνισμών, που είναι οι εξής: Στην πρόσληψη 12 νέων υπαλλήλων κινούνται τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) μέσω δύο προκηρύξεων.

Αναλυτικά:

1) Με επτά υπαλλήλους ενισχύονται άμεσα τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 24 έως τις 30 Ιανουαρίου. Οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν ολιγόμηνη σύμβαση εργασίας. Ζητείται προσωπικό ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης.

2) Την πρόσληψη 5 νέων υπαλλήλων ανακοίνωσαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ΑΕ (ΕΛΤΑ).

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει ολιγόμηνη σύμβαση εργασίας και θα εργαστεί για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών σε Υπηρεσιακές Λειτουργίες της Περ/κής Δ/νσης Ηπείρου των Ελληνικών Ταχυδρομείων στους Νομούς Ιωαννίνων, Κέρκυρας και Πρέβεζας. Συγκεκριμένα ζητείται προσωπικό μίας μόνο ειδικότητας: ΔΕ Διανομέων.

Συγκεκριμένα, με τις νέες προκηρύξεις θα προσληφθούν:

  • ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης 7
  • ΔΕ Διανομέων 12

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 29 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου.

Δείτε αναλυτικά ολόκληρες τις προκηρύξεις:

o2y8orr2-o4m

o8gmorr2-tvk

o3vhorr2-9dp

odo8orr2-m2r

psv94orr2-xfi

pslothorr2-mso

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments