Αθλητισμός

Μπράνκο ΠΑΟΚ: Στην Πορτογαλία για αναζήτηση παίκτη

Μπράνκο ΠΑΟΚ: Στην Πορτογαλία για αναζήτηση παίκτη
Μπράνκο ΠΑΟΚ: Την αγορά της Πορτογαλίας κοιτάζουν οι Θεσσαλονικείς για να "ψωνίσουν".

Μπράνκο ΠΑΟΚ: Όλο και πλησιάζουμε προς το τέλος του Ιανουαρίου που θα σημάνει και τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Έτσι, ο ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που κάνει να βρει κάτι καλό έστειλε τον Μάριο Μπράνκο στην Πορτογαλία. Από εκεί ο τεχνικός διευθυντής του “Δικεφάλου του Βορρά” θα προσπαθήσει να γυρίσει με γεμάτα τα χέρια.

Σημειώνεται πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε κάποια κίνηση για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Τουλάχιστον μέχρι σήμερα, μιας και περιμένει το «ναι» της Γκιμαράες για τον Ράφα Σοάρες. Ο 24χρονος αριστερός μπακ είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων και είναι θετικός για την μετακόμισή του στην Τούμπα. Την ίδια ώρα, ωστόσο, γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Στο προσκήνιο υπάρχει πάντα η περίπτωση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αλλά πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

Για τον συγκεκριμένο παίκτη τα νέα που έρχονται από την Αραβία είναι άσχημα. Ο Σέρβος επιθετικός, αν και θέλει όσο τίποτα άλλο, να φύγει από τα Εμιράτα και την Αλ Ιτιχάντ παρουσιάζεται αποφασισμένος να «καθίσει» στο συμβόλαιό του. Ο 30χρονος φορ, ο οποίος είχε αγαπήσει με τη σύζυγό του, τη Θεσσαλονίκη επιθυμεί να πάρει μπροστά όλο το ετήσιο συμβόλαιό του για να υπογράψει σε άλλη ομάδα ως δανεικός.

Ακόμα και για τον ΠΑΟΚ ισχύει η συγκεκριμένη συνθήκη, κάτι που δυσκολεύει ιδιαίτερα το ενδεχόμενο επιστροφής του διεθνούς άσου στην Τούμπα. Ο Πρίγιοβιτς, όπως είναι γνωστό, υπέγραψε με τους Άραβες συμβόλαιο 4,5 ετών και οι συνολικές απολαβές του φτάνουν τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή, τώρα αξιώνει περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ για να μπορέσει να ανάψει το «πράσινο φως» και να αφήσει τα Εμιράτα για άλλον προορισμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments