Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Λέει “αντίο” στην τηλεόραση και πάει Αμερική

Ελένη Μενεγάκη: Λέει “αντίο” στην τηλεόραση και πάει Αμερική
Ελένη Μενεγάκη: Όλο και φουντώνουν οι φήμες τις τελευταίες ώρες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να αποχωρεί από τον Alpha μετά τη λήξη του συμβολαίου της με το κανάλι.

Ελένη Μενεγάκη: Την απόφαση να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, από τον ερχόμενο Οκτώβριο, έχει πάρει, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η Ελένη Μενεγάκη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια αποχωρεί όχι μόνο από τον Alpha, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα, αλλά και από την τηλεόραση, ενώ ετοιμάζει μεγάλο ταξίδι στην Αμερική.

Με δεδομένο ότι το συμβόλαιό της λήγει στα τέλη Ιουλίου του 2020, πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ασχολήθηκαν με το παρασκήνιο μιας πιθανής μεταγραφής σε ένα άλλο κανάλι ή μιας βραδινής εκπομπής στο κανάλι του Alpha.

Σύμφωνα ωστόσο με το δημοσίευμα, η Ελένη Μενεγάκη είχε ενημερώσει από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν ότι αυτή θα είναι η τελευταία της χρονιά στον Alpha. Αναφορικά με το ταξίδι στην Αμερική, αναφέρεται ότι έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2020 και ότι η παρουσιάστρια είναι ήρεμη με την απόφασή της να αποχωρήσει και να αλλάξει σελίδα.

H τρυφερή φωτογραφία με τον αδερφό της και το αινιγματικό μήνυμα:

Χθες, η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια ανάρτηση την οποία συνόδευσε με ένα αινιγματικό μήνυμα, που θα μπορούσε να συνδέεται με την απόφαση που έχει πάρει για το επόμενο της βήμα. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της αδερφό Θοδωρή Μισόκαλο και έγραψε: «Είναι φορές που η μεγάλη αδερφή βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του μικρού της αδερφού! Αγάπη χωρίς όρια, αγάπη αληθινή!».

Η Ελένη Μενεγάκη στον «αέρα» της εκπομπής της στον Alpha με αφορμή την απόφαση του διάσημου σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ να ρίξει αυλαία στην 50χρονη καριέρα του με μια φαντασμαγορική επίδειξη μόδας ανέφερε, σχεδόν «προφητικά»: «Είναι πολύ σπουδαίο ένας άνθρωπος με τέτοια διαδρομή να αποφασίζει ο ίδιος για τον εαυτό του, πότε θα βάλει τέλεια, άνω τέλεια ή θα κλείσει όλα τα φώτα. Αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία και εκεί κανείς αισθάνεται και είναι επιτυχημένος».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments