Lifestyle

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Το εντυπωσιακό σπίτι τους στο Κολωνάκι

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Το εντυπωσιακό σπίτι τους στο Κολωνάκι
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Η Χριστίνα Μπόμπα έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της στα social media.

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης:  H Xριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μένουν εδώ και λίγο καιρό στο Κολωνάκι σε ένα διαμέρισμα 200 τ.μ. Το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει από το σπίτι του στην Πεύκη ώστε να είναι στο κέντρο της Αθήνας και πολύ κοντά στο σπίτι των κουμπάρων τους, Μίλτου Καμπουρίδη και Μαρίνας Βερνίκου. Το σπίτι τους ανήκει σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο Κολωνάκι και οι δυο τους το έχουν διακοσμήσει πολύ όμορφα. Η Χριστίνα Μπόμπα έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της στα social media και έτσι έχουμε μια πολύ καλή ιδέα για το πώς είναι το σπίτι του ζευγαριού.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το σπίτι του ζευγαριού είναι διακοσμημένο με μοντέρνα έπιπλα με κυρίαρχες αποχρώσεις το λευκό, το μαύρο και το γκρι. Κάποια μεταλλικά έπιπλα δίνουν μια μικρή πινελιά βιομηχανικής διακόσμησης, ενώ τα ξύλινα πατώματα κάνουν τον χώρο να δείχνει πιο ζεστός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments