Πολιτική

Αυτό είναι το νέο επάγγελμα του Πάνου Καμμένου

Αυτό είναι το νέο επάγγελμα του Πάνου Καμμένου
Πάνος Καμμένος: Νέα επαγγελματικά βήματα για τον άλλοτε υπουργό Άμυνας.

Πάνος Καμμένος: Να αφήσει πίσω του την πολιτική φαίνεται πως θέλει, τουλάχιστον για την ώρα, ο πρώην υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος. Μετά την εντυπωσιακή αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση έχοντας χάσει περίπου 40 κιλά, αποφάσισε να κάνει και ένα νέο βήμα στα επαγγελματικά του.

Μιας και δεν έβαλε υποψηφιότητα για τις τελευταίες εκλογές με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να ασχοληθεί με τα αυτοκίνητα.

Έτσι, στο ισόγειο του κτιρίου όπου παλαιότερα στεγάζονταν τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων και είναι ιδιοκτησίας της οικογένειάς του, επί της λεωφόρου Συγγρού, προ ημερών έκανε την εμφάνισή της μια εταιρεία πώλησης αυτοκινήτων, με την επωνυμία του πατέρα του πρώην υπουργού, «Η. Καμμένος Α.Ε». Για την ιστορία, ο Ηλίας Καμμένος υπήρξε σημαντικός έμπορος αυτοκινήτων τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, ξεκινώντας από μια μάντρα αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Συγγρού. Μάλιστα, η νέα εταιρεία της έκθεσης αυτοκινήτων στη Λ. Συγγρού αύριο, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, έχει εγκαίνια.

Η γυναίκα χάρη στην οποία έχασε 40 κιλά:

Εντυπωσιακή είναι η αλλαγή του Πάνου Καμμένου, ο οποίος τηρώντας υγιεινή διατροφή, κάνοντας ελαφριά άσκηση και βελονισμό κατάφερε να χάσει πάνω από 40 κιλά. Ο πρώην υπουργός πλέον προσέχει την υγεία του μέσω της διατροφής του έχει γίνει άλλος άνθρωπος.  Το γεγονός αυτό συνέβη με τη βοήθεια της γνωστής βελονίστριας, Βίκυ Μανούκα, αλλά και με διατροφολόγο. Φιλικό πρόσωπο από το περιβάλλον της συζύγου του κ. Καμμένου είχε συστήσει στον πρώην υπουργό τη συγκεκριμένη βελονίστρια η οποία κατάφερε κατά τις δυο συναντήσεις την εβδομάδα που είχε με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να του κόψει τις λιγούρες για περιττά σνακ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments