Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας [27/1/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας [27/1/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρας (27/1/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (27/1/20).

κριός

Θα υπάρξει κάτι αναπάντεχα επαναλαμβανόμενο στα ερωτικά σου και θα αφορά τις εξελίξεις στη σχέση σου, αυτό το διάστημα. Είναι πιθανό πως μερικές δυσάρεστες καταστάσεις έχουν επανέλθει, και μαζί με το ταίρι σου, προσπαθείτε να βρείτε λύσεις για να τις αντιμετωπίσετε οριστικά. Αν τα ερωτικά σας έχουν μια αίσθηση deja vu, τότε είναι ένδειξη, πως κάτι από το παρελθόν δεν έχει λυθεί με τον τρόπο που νομίζατε.

ταύρος

Παρόλο που μπορεί να προβλεφθεί άνετα η εξέλιξη της σχέσης σου, προσπάθησε να πάψεις να κάνεις υποθέσεις και να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Μπορεί να είσαι σε θέση να προβλέψεις με ακρίβεια τι είναι πιθανό να πει ο αγαπημένος σου, αλλά ο μόνος τρόπος για να κατανοήσεις πραγματικά τι νομίζει ή τι νιώθει, είναι να θέσεις ειλικρινείς ερωτήσεις που θα ενθαρρύνουν τις γραμμές επικοινωνίας σας, περισσότερο. Μ’ αυτό τον τρόπο οι υποθέσεις σου, δε θα οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις.

δίδυμοι

Μπορεί να υπάρχουν πολλά οφέλη αν το μυαλό σου περιπλανηθεί σε φαντασιώσεις. Θα νιώσεις υποχρέωσή σου να μετακινηθείς από την πνευματική πλευρά των ερωτικών σου, σε πιο αιθέρια επίπεδα αυτή τη στιγμή. Μην καταπνίγεις τις φαντασιώσεις που πραγματικά σε εμπνέουν ή αντηχούν βαθιά μέσα σου. Το παθιασμένο δυναμικό σου, ξεκινά με ένα όραμα, που αφορά το τι θέλεις να ζήσεις. Και όλα όσα ονειρεύεσαι τώρα, χρειάζονται… και αξίζουν την προσοχή σου!

καρκίνος

Αν είσαι ελεύθερη, τότε κάποιος θα υποτιμήσει τη δύναμη της διαίσθησής σου, αν ξεκινώντας μια ανάλαφρη συζήτηση, αρχίσει να φαίνεται πως δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον. Θα νιώσεις επίσης πως η συζήτηση γίνεται λιγάκι μονόπλευρη. Γιατί ενώ ο ενδιαφερόμενος δε μιλάει καθόλου για τα συναισθήματά του, από σένα περιμένει να τα αποκαλύψεις. Αν αισθάνεσαι πως μια ρομαντική σχέση πρέπει να βρει τις ισορροπίες της πριν κάνεις τις αποκαλύψεις σου, τότε καλά κάνεις και διασκεδάζεις μαζί του προς το παρόν.

λέων

Η επιθυμία σου για περισσότερο αυθορμητισμό στη σχέση σου, μπορεί να έχει συναρπαστικά αποτελέσματα. Ωστόσο, ενώ για τα ερωτικά θέματα προσφέρει πάντα μια ευχάριστη πλευρά, υπάρχει και μια «στρατηγική» πίσω από τον αυθορμητισμό που αναζητάς. Θέλεις η αγάπη και η οικειότητα να είναι γεμάτη από πολλή διασκέδαση, επιδεξιότητα, γέλιο και ανοησίες…. αλλά αν ο εραστής σου πιστεύει ότι έχεις ξεπεράσει τα όρια, τότε είναι σημαντικό να αποδεχτείς, ότι μπορεί να έχει κάποιο δίκιο.

παρθένος

Για μια ακόμη φορά, ένα σύννεφο σοβαρότητας κρέμεται πάνω από τη σχέση σου. Αλλά αν θα σε φοβίσει ή σε ταράξει, αυτό εξαρτάται εξ ολοκλήρου από σένα. Όμως αυτό το σκοτεινό σύννεφο κρύβει μια προειδοποίηση. Πως πρέπει να είσαι πιο προσγειωμένη σε ό,τι αφορά τη σχέση σου. Κάτι που θα αποδειχτεί χρήσιμο κι έγκαιρο. Αν πρόσφατα κάτι στα ερωτικά σου το έβλεπες ιδεαλιστικά, τότε θα φανεί πού ακριβώς το έκανες.

ζυγός

Ένα «συναισθηματικό ξεκαθάρισμα» μπορεί να είναι στα χαρτιά τώρα ή σύντομα. Θέλεις να διατηρήσεις αυτό που «δουλεύει» στη σχέση σου, αλλά γνωρίζεις εξίσου, τι έχει ξεπερασθεί, είναι περιττό ή άσχετο. Εντούτοις, παρότι επιθυμείς μερικές αλλαγές, μην αποφασίσεις βιαστικά να προχωρήσεις σ’ αυτές, εξαιτίας προηγούμενων ερωτικών εμπειριών σου. Ξέρεις τι πέρασες για τα να μάθεις….και αξίζουν ακόμα, μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου.

σκορπιός

Οι προκλήσεις και ο έξυπνος τρόπος αντιμετώπισής των, μπορεί να βοηθήσουν ώστε ν’ αποκτήσεις μια αναγκαία και συγκεκριμένη προοπτική σ’ ένα ερωτικό σου θέμα. Μπορεί να το εξέτασες μέσα από έναν πολύ σοβαρό φακό και το θεώρησες πιο τρομακτικό από ό,τι είναι πραγματικά. Η διασκέδαση και η επιδεξιότητα, μπορούν να σε βοηθήσουν να μετατοπίσεις προσεκτικά την εστίασή σου. Όσο περισσότερο ρίχνεις φως στο θέμα, τόσο πιο εύκολο θα σου φανεί για να το αντιμετωπίσεις.

τοξότης

Κάθε λαχτάρα για περιπλάνηση που βιώνεις αυτή τη στιγμή, θα ενισχυθεί δυναμικά ανοίγοντας τις πόρτες, στη φαντασία σου. Επιδιώκοντας κάτι τολμηρό, που πιστεύεις ότι θα μπορούσε να φέρει αυθορμητισμό στη σχέση σου, θα σε κάνει να ακολουθήσεις ό,τι είχε δοκιμαστεί παλαιότερα. Έχεις την ευκαιρία να επιστρέψεις στις ανεξερεύνητες περιοχές…. και όχι μόνο μπορεί να εντείνει την επιθυμία σου να βιώσεις κάτι μοναδικό και συναρπαστικό, αλλά θα συμβάλει επίσης, στη διαμόρφωση ή την ενίσχυση της σχέσης σου.

αιγόκερως

Ακόμα κι αν είναι δύσκολο να συνεχίζεις μια τεταμένη συζήτηση ή ανταλλαγή με έναν αγαπημένο σου, οποιαδήποτε ένταση μπορεί να μειωθεί, αν εστιάσετε και οι δύο, σε ό,τι είναι αληθινό και πραγματικό. Μόλις η συζήτηση σας, αρχίσει να μπαίνει σε ουτοπιστική επικράτεια, τότε θα προκύψουν προβλήματα. Η εξέλιξη της σχέσης σου, που εξαρτάται από αυτή την απαραίτητη ανταλλαγή απαιτεί τόσο από σένα όσο και από το ταίρι σου, ν’ ασχοληθείτε με τα γεγονότα και με τίποτε περισσότερο. Κάτι τέτοιο θα εξασφαλίσει ότι η συζήτηση παραμένει σταθερή. Και αυτό θα βοηθήσει ώστε να καταφέρετε ένα συμβιβασμό ανάμεσά σας.

υδροχόος

Ένα κοινό πρόβλημα θα μπορούσε πολύ εύκολα να γίνει τεράστιο, σε ότι αφορά τη σχέση σου. Παρόλο που μπορείς αναμφισβήτητα να είσαι θετική και να υποστηρίξεις το δίλημμα ή το δράμα του εραστή σου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το κάνεις δικό σου, αν εμπλακείς περισσότερο. Αν δεν το θέλεις αυτό, μπορείς να τον ενθαρρύνεις με ευαισθησία να σκεφτεί και να ενεργήσει μόνος του. Μπορεί να σε ευχαριστήσει…..αργότερα!

ιχθύες

Ίσως να αναρωτιέσαι, αν η εμπιστοσύνη που έχεις δείξει στη σχέση σου, έπεσε θύμα εκμετάλλευσης….και νιώθεις αβέβαιη για τον τρόπο αντιμετώπισης μιας συγκεχυμένης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί Αν έχεις επίσης συνειδητοποιήσει ότι έχεις δώσει αρκετό χρόνο και χώρο στο σύντροφό σου, τότε θα διαπιστώσεις ότι είναι περισσότερο προετοιμασμένος για να συζητήσει ένα ευαίσθητο ζήτημα – και ενδεχομένως να σε υποστηρίξει.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments