Διεθνή

Λεμπρόν Τζέιμς για Κόμπι Μπράιαντ: “Σου υπόσχομαι πως θα συνεχίσω την κληρονομιά σου. Είναι δική μου ευθύνη”

Λεμπρόν Τζέιμς για Κόμπι Μπράιαντ: “Σου υπόσχομαι πως θα συνεχίσω την κληρονομιά σου. Είναι δική μου ευθύνη”
Λεμπρόν Τζέιμς για Κόμπι Μπράιαντ: "Ραγίζει" καρδιές το μήνυμα του αστέρα των Λέικερς, ο οποίος αποχαιρετά τον θρύλο του ΝΒΑ με τον δικό του σπαρακτικό τρόπο.

Λεμπρόν Τζέιμς για Κόμπι Μπράιαντ: Ο θάνατος του θρύλου του ΝΒΑ έχει προκαλέσει παγκόσμια θλίψη. Ο Κόμπι Μπράιαντ έχασε τη ζωή του όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε με την κόρη του αλλά και φίλους και συνεργάτες του συνετρίβη στο Λος Άντζελες. Ο 41χρονος με τον χαμό του άφησε ένα τεράστιο κενό στον αθλητισμό βυθίζοντας στη θλίψη όλους όσους τον λάτρεψαν καθ’ όλα τα 21 χρόνια της καριέρας του.

Ένας από τους αθλητές που ανέκαθεν έτρεφε τα καλύτερα συναισθήματα για εκείνον ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς πριν λίγες ημέρες παρουσία του Κόμπι Μπράιαντ κατόρθωσε να τον ξεπεράσει σε πόντους, κερδίζοντας από τον δεύτερο ένα ζεστό χαμόγελο και μια χειραψία. Οι δυο τους διατηρούσαν εξαιρετική σχέση ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Λεμπρόν Τζέιμς μετακόμισε στο Λος Άντζελες.

Η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ έπεσε σαν… κεραυνός στον πλανήτη. Ο Λεμπρόν Τζέιμς συντετριμμένος δύο ημέρες μετά τον τραγικό χαμό του 41χρονου αστέρα θέλησε να τον αποχαιρετήσει και γραπτώς με τις λέξεις να δείχνουν περίτρανα την συναισθηματική του φόρτιση.

 Η ανάρτησή του Λεμπρόν Τζέιμς έχει ως εξής:

«Δεν ήμουν έτοιμος. Φίλε κάθομαι εδώ και προσπαθώ να γράψω κάτι σε αυτή την ανάρτηση, αλλά κάθε φορά που προσπαθώ, αρχίζω να κλαίω αφού σκέφτομαι εσένα, την Gigi και τη φιλία, δέσιμο, αδερφική σχέση που είχαμε. Άκουσα τη φωνή στο την Κυριακή το πρωί πριν φύγω από τη Φιλαδέλφεια για το LA. Δεν πίστευα πως θα ήταν η τελευταία μας συνομιλία. Τι στο καλό! Ράγισε η καρδιά μου, είμαι συντετριμμένος αδερφέ μου. Σε αγαπώ. Η καρδιά μου είναι στη Βανέσα και τα παιδιά. Σου υπόσχομαι πως θα συνεχίσω την κληρονομιά σου. Σημαίνεις τόσο πολλά για εμάς, για τους Λέικερς. Είναι ευθύνη μου να το πάρω πάνω μου. Σε παρακαλώ δώσε μου δύναμη από τον ουρανό και παρακολούθησε με. Είναι τόσα πολλά που θέλω να πω, αλλά δεν μπορώ τώρα. Δεν μπορώ να το συλλάβω. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά αδερφέ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments