Lifestyle

Ιωάννα Μπέλλα σχέση: Ερωτευμένη με γνωστό επιχειρηματία της Κύπρου

Ιωάννα Μπέλλα σχέση: Ερωτευμένη με γνωστό επιχειρηματία της Κύπρου
Ιωάννα Μπέλλα σχέση: Τον λένε Γιάννη- Λεωνίδα Λεωνίδου και έχει κλέψει την καρδιά της Ιωάννας Μπέλλα.

Ιωάννα Μπέλλα σχέση: Η Ιωάννα Μπέλλα είναι ένα κορίτσι που απασχολεί τα τελευταία χρόνια την ελληνική και όχι μόνο showbiz. Ειδικά μετά τη συμμετοχή της στο GNTM αλλά και με την κατάκτηση του τίτλου ομορφιάς Σταρ Ελλάς 2018. Το τελευταίο διάστημα η όμορφη Ιωάννα είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό Αγγλοκύπριου επιχειρηματία Γιάννη – Λεωνίδα Λεωνίδου.

Σύμφωνα με τη reallife, ο σύντροφος της Ιωάννας ζει ανάμεσα σε Κύπρο και Λονδίνο, καθώς ταξιδεύει διαρκώς. Πλέον, στα περισσότερα ταξίδια του τον συνοδεύει και η αγαπημένη του, η οποία φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να συνδυάζει το μόντελινγκ με την αναψυχή. Οι δυο τους συνηθίζουν να ταξιδεύουν στην Αμερική, στο Ντουμπάι, και στο Λονδίνο αλλά η Ελλάδα παραμένει η έδρα τους.

Άλλωστε, η Ιωάννα και ο Γιάννης έχουν μία κοινή αγάπη και αυτή δεν είναι άλλη από τα ταξίδια. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο επιχειρηματίας έχει μάθει να πιλοτάρει. Για να μπορεί να πετάει με το ιδιωτικό του αεροσκάφος σε όποια γωνιά του πλανήτη επιθυμεί. Στους επιχειρηματικούς κύκλους της Ελλάδας και της Κύπρου είναι γνωστές οι δραστηριότητές του, αφού η εταιρεία του σχετίζεται με το marketing σε εταιρείες που έχουν ως κύριο αντικείμενό τους την ομορφιά, την υγεία και τη βιομηχανία ευεξίας. Ο μέχρι πρότινος περιζήτητος εργένης φαίνεται ότι έχει έντονη αίσθηση του χιούμορ , αφού δεν είναι λίγες οι φορές που στα stories του στο instagram διακωμωδεί καταστάσεις και κοντινά του πρόσωπα, ανάμεσά τους και την ίδια την Ιωάννα Μπέλλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments