Πολιτική

Μέγαρο Μαξίμου τροπολογία ΠΑΟΚ – Ξάνθη: “Όποιος δεν την ψηφίσει διαγράφεται”

Μέγαρο Μαξίμου τροπολογία ΠΑΟΚ – Ξάνθη: “Όποιος δεν την ψηφίσει διαγράφεται”
Μέγαρο Μαξίμου τροπολογία ΠΑΟΚ - Ξάνθη: «Δεν πιστεύουμε ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την ονομαστική ψηφοφορία» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Μέγαρο Μαξίμου τροπολογία ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση έβαλε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία για το θέμα της τροπολογίας επί των ποινών των ΠΑΟΚ – Ξάνθης. Ειδικότερα, οι βουλευτές που εκλέγονται στη βόρεια Ελλάδα αλλά και στην περιφέρεια του Πειραιά κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς φέρεται να δέχονται πιέσεις.

Το Μέγαρο Μαξίμου διαβλέποντας τον κίνδυνο να υπάρξουν διαρροές στη σημερινή ψηφοφορία έστειλε σαφές μήνυμα στους βουλευτές ότι δεν θα γίνει δεκτή οποιαδήποτε διαφοροποίηση από την κυβερνητική γραμμή. «Η κυβέρνηση είναι υπεράνω ομάδων. Δεν μας αφορά αν διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ γιατί αφαιρούνται βαθμοί ούτε αν διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός γιατί δεν υποβιβάζεται ο ΠΑΟΚ» είναι το μήνυμα της κυβέρνησης προς τους βουλευτές, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές. Άλλωστε, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, η χθεσινή διαγραφή του Θοδωρή Ζαγοράκη από την ευρωομάδα του κόμματος ήταν και ένα έμμεσο μήνυμα στα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου.

«Δεν πιστεύουμε ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την ονομαστική ψηφοφορία. Κάποιες απουσίες είναι δικαιολογημένες, αλλά δεν θα υπάρξει πρόβλημα», διαβεβαίωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments