Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (29/1/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (29/1/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (29/1/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (29/1/20).

Κριός

Πάρτε τον έλεγχο της ερωτικής σας ζωής τώρα. Μπορείτε να οραματιστείτε το ερωτικό σας μέλλον; Έχετε σίγουρα μια καλή ιδέα για το τι θέλετε. Μοιραστείτε το όραμα σας με κάποιο άλλο άτομο και δείτε πώς θα το πάρει.

Ταύρος

Ένας φίλος έχει μια ιδέα για μια ερωτική κατάσταση που αντιμετωπίζετε, που σας φαίνεται πολύ περίεργη έως εξοργιστική. Μην την απορρίψετε αμέσως. Κάντε του περισσότερες ερωτήσεις και δείτε αν υπάρχει κάτι που να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Δίδυμοι

Αν ελπίζατε για κάτι ή κάποιον/α εντελώς διαφορετικό, ίσως πλησιάζει η στιγμή να κάνει την εμφάνιση του στη ζωή σας. Βάλτε το δικό σας λιθαράκι αναζητώντας νέες εμπειρίες και μένοντας ανοιχτοί σε κάθε είδους ανθρώπων και αφήστε το σύμπαν να κάνει τα δικά του.

Καρκίνος

Έχετε συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό σας σε ό,τι αφορά ένα συγκεκριμένο άτομο. Εκείνο, όμως, μπορεί να υποθέτει εντελώς διαφορετικά πράγματα. Πώς θα μπορέσετε να του μεταφέρετε τι επιθυμεί η καρδιά σας;

Λέων

Ξέρετε ότι είναι αλήθεια: κάποιες φορές η περηφάνια σας μπαίνει εμπόδιο και σήμερα είναι μια από αυτές τις φορές. Δείτε αν μπορείτε να την βάλετε στην άκρη και για μια φορά να ακολουθήσετε ταπεινά αυτό που σας υπαγορεύει η καρδιά σας.

Παρθένος

Νομίζετε ότι έχετε τακτοποιήσει τα συναισθήματα σας τώρα, αλλά κάτι ξεφεύγει από τη θέση του. Μην προσπαθείτε να το βάλετε με το ζόρι εκεί που ήταν. Βιώστε το, σκεφτείτε το και τοποθετήστε το σε μια πιο κατάλληλη θέση.

Ζυγός

Σε όλους γύρω σας μπορεί να τρέχουν τα σάλια για τον/την καινούργιο κούκλο/α. Εσείς, όμως, είστε επικεντρωμένοι στο τελευταίο βιβλίο που διαβάζετε ή σε ένα μεγάλο επαγγελματικό έργο. Δεν χρειάζεται να είστε πυρηνικοί επιστήμονες για να βρείτε τι πρέπει να κάνετε. Απλά, αναζητήστε κάποιον/α με τον/την οποίο/α να μοιράζεστε τα ίδια πνευματικά ενδιαφέροντα και το πιθανότερο είναι ότι θα ταιριάξετε και ερωτικά.

Σκορπιός

Σήμερα σας πιάνει μια ξαφνική επιθυμία για να τα αλλάξετε όλα από την γκαρνταρόμπα σας μέχρι τα έπιπλα του σπιτιού σας και τη δουλειά σας. Πάρτε αυτή τη συμπαντική ενέργεια και διοχετεύστε τη σε μια ανανέωση της ερωτικής σας ζωής.

Τοξότης

Τι είναι πιο σέξι από μια καυτή ματιά από την άκρη ενός δωματίου γεμάτου κόσμο; Για εσάς, ειδικά τώρα, μια ανοιχτή, ελεύθερη και απαιτητική ανταλλαγή ιδεών. Αναζητήστε άτομα, πρόθυμα να κάνουν μαζί σας μια παθιασμένη συζήτηση.

Αιγόκερως

Δεν θα βάζατε τα χρήματα σας σε μια αβέβαιη επένδυση, έτσι δεν είναι; Λειτουργήστε με την ίδια φιλοσοφία και στην ερωτική σας ζωή και πάρτε ρίσκα μόνο αν δεν νοιάζεστε ιδιαίτερα για τις ανταμοιβές.

Υδροχόος

Το ιδιαίτερο στυλ σας προσελκύει άτομα που δεν ακολουθούν τις μάζες, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα τώρα. Μην συγκρατείστε. Μοιραστείτε τις τελευταίες, τρελές σας ιδέες.

 Ιχθύες

Μερικές φορές ο έρωτας είναι πολύπλοκος και όσο περισσότερο προσπαθείτε να τον κατανοήσετε, τόσο μπερδεύεστε. Δώστε λίγο χρόνο στην καρδιά και το μυαλό σας. Με τον καιρό όλα θα ξεκαθαρίσουν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments