Ελλάδα

Θεσσαλονίκη συλλαλητήριο: Ένταση στην πορεία διαμαρτυρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ [vids]

Θεσσαλονίκη συλλαλητήριο: Ένταση στην πορεία διαμαρτυρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ [vids]
Θεσσαλονίκη συλλαλητήριο: Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν, αλλά δεν έλειψαν οι σκηνές "απείρου κάλλους" στο κέντρο της πόλης.

Θεσσαλονίκη συλλαλητήριο: Λίγο μετά την ολοκλήρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σημειώθηκε αρκετά μεγάλη ένταση. Αφού η πορεία κατέληξε στην Καμάρα, ομάδα ατόμων που παρέμεινε συγκεντρωμένη στο σημείο, κινήθηκε κατά των αστυνομικών δυνάμεων στη συμβολή των οδών Εγνατία και Ιασωνίδου. Τα άτομα πέταξαν πέτρες και γυάλινα μπουκάλια προς τους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Μάλιστα πυρπόλησαν και δύο κάδους.

Σε κρίση το ελληνικό ποδόσφαιρο

Η κατάσταση ούτως η άλλως είναι τεταμένη τις τελευταίες μέρες, με το ελληνικό ποδόσφαιρο να βρίσκεται σε κρίση. Η ΕΕΑ εισηγήθηκε υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας, ενώ σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση αντέδρασε περνώντας τροπολογία, η οποία στην ουσία σώζει τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη από τον υποβιβασμό. Από τότε έχει γίνει πόλεμος ανακοινώσεων και η κατάσταση γενικότερα είναι ιδιαίτερα έκρυθμη. Ο πρωθυπουργός μίλησε σήμερα στη Βουλή και προανήγγειλε μνημόνιο με τη FIFA και την UEFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο και παράλληλα προειδοποίησε πως η ύστατη λύση θα είναι η διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και το ποδοσφαιρικό “Grexit”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments