Lifestyle

Φάνης Μουρατίδης στο The 2night Show: “Δεν ήταν όνειρό μου να κάνω οικογένεια” [vid]

Φάνης Μουρατίδης στο The 2night Show: “Δεν ήταν όνειρό μου να κάνω οικογένεια” [vid]
Φάνης Μουρατίδης στο The 2night Show: O γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, δηλώνοντας μεταξύ άλλων, πως έχει εγκαταλείψει το θέατρο για να αφιερωθεί στα παιδιά του.

Φάνης Μουρατίδης στο The 2night Show: Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων και για τη σύζυγό του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Ο ηθοποιός έχει εγκαταλείψει πλέον το θέατρο  για να αφιερώνει χρόνο στα παιδιά του, καθώς πήρε μαζί με τη σύζυγό του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την απόφαση να δώσουν το κέντρο βάρους τους στην οικογένειά τους.

“Αφού μπορούμε να είμαστε επάνω από τα παιδιά μας και την οικογένειά μας, πήραμε αυτήν την επιλογή”, δήλωσε ο Φάνης Μουρατίδης. Ενώ στη συνέχεια είπε πως στην Άννα-Μαρία, βλέπει μια πειθαρχία, η οποία εκλείπει από τον ίδιο στην προσωπική του ζωή, αλλά μοιράζονται την ίδια αισθητική και αξίες στα πράγματα. Παρ΄όλα αυτά αρκετές φορές διακρίνει επάνω της ένα γυναικείο χαρακτηριστικό, την υπερβολή και για να ανταπεξέλθει ο ίδιος “κατεβάζει ταχύτητα”, δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο ηθοποιός.

 

Επιπλέον, πριν γνωρίσει την σύζυγό του δήλωσε πως δεν είχε σκοπό να δημιουργήσει οικογένεια, λέγοντας χαρακτηριστικά:“Δεν είχα το όνειρο να φτιάξω μια οικογένεια, δεν ήταν από τα σενάρια που έπαιζε καθόλου στο μυαλό μου, πιο πολύ σκεφτόμουν μια περιπλάνηση, έναν μοναχικό δρόμο”.

Έπειτα, αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του, σχετικά με συναδέλφους τους που παίζουν σε σειρές μόνο για τα χρήματα.Ο Φάνης Μουρατίδης υποστηρίζει πως κανένας δεν κάνει τηλεόραση αποκλειστικά για τα χρήματα.“Κάνε κάτι άλλο αν έχεις ανάγκη τα χρήματα, κάνε κάτι άλλο και μην το εξευτελίζεις με την τηλεόραση”, ανέφερε.

Για τον ίδιο η τηλεόραση είναι ακόμα ένα μέσο μέσα στην τεράστια “βεντάλια” που ανοίγεται μπροστά σε έναν ηθοποιό για να “κοινωνήσει” την ιστορία του. Η δουλειά του ηθοποιού είναι να λέει ιστορίες, σύμφωνα με τον ίδιο, είτε μέσα από το θέατρο, είτε μέσα από την τηλεόραση είτε ακόμα και μέσα από ένα διαφημιστικό. “Η τηλεόραση δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσει ένας ηθοποιός τη δουλειά του με ένα ευρύτερο κοινό, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχει και εκεί μια τεράστια ευθύνη. Εγώ από όπου και αν βρίσκομαι με την ίδια ευθύνη κάνω το θέατρο, με την ίδια ευθύνη κάνω την τηλεόραση. Αν αγαπάς τη δουλειά την αγαπάς συνολικά”, κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments