Αθλητισμός

Εμάνουελ Ινσούα μεταγραφή: Φρένο από “ψηλά” στην μετακίνησή του στα Εμιράτα

Εμάνουελ Ινσούα μεταγραφή: Φρένο από “ψηλά” στην μετακίνησή του στα Εμιράτα
Εμάνουελ Ινσούα μεταγραφή: Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να φορά ο Εμάνουελ Ινσούα, μιας και η πρόταση από την Αλ Ουάχντα δεν ήρθε ποτέ στους "πράσινους".

Εμάνουελ Ινσούα μεταγραφή:  Υπό τις οδηγίες τους Γιώργου Δώνη θα συνεχίσει να προπονείται ο Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος τελικά παραμένει στον Παναθηναϊκό. Τα όποια σενάρια για μετακίνησή του στην Αλ Ουάχντα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν έγιναν πραγματικότητα και έτσι ο 28χρονος αριστερός μπακ θα αγωνίζεται και το επόμενο διάστημα με το “τριφύλλι” στο στήθος. Η αλήθεια είναι πως ο τεχνικός διευθυντής των “πρασίνων”, Τσάβι Ρόκα, τις προηγούμενες ημέρες ήταν σχεδόν σίγουρος πως ο Ινσούα δεν θα πωληθεί. Πλέον επιβεβαιώθηκε. 

Ο Αργεντινός θα συνεχίσει στο Κορωπί διαψεύδοντας και τον Μανόλο Χιμέενεθ που θεωρούσε δεδομένη την μεταγραφή του στους Άραβες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Live Sport ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και νυν της Αλ Ουάχντα είχε συμφωνήσει με τον Ινσούα αφού πρώτα είχε επαφές με τον Τσάβι Ρόκα. Όλα λοιπόν έδειχναν πως γρήγορα ο Αργεντινός θα μετακομίσει στο Άμπου Ντάμπι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ αφού το αφεντικό της ομάδας είπε “στοπ” βάζοντας φρένο στα οποιαδήποτε σχέδια του παίκτη. Υπενθυμίζεται, πως ο Ινσούα ήρθε στον Παναθηναϊκό τον Αύγουστο του 2017.  Ο Αργεντινός μπακ υπέγραψε τότε συμβόλαιο τριών ετών, ενώ το “τρυφύλλι” δεν δαπάνησε χρήματα, καθώς η Ουντινέζε του έλυσε το συμβόλαιο.

Την ίδια ώρα, ο Εμποκού, έδωσε κανονικά τα χέρια με την Αλ Ουάχντα, με τους Άραβες να δίνουν 2 εκατομμύρια ευρώ στη Σταντάρ Λιέγης. Ο διεθνής Κογκολέζος μεσοεπιθετικός, είχε φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2015 – 2016 ως δανεικός από την Κιέβο Βερόνα. Στη συνέχεια, πήρε μεταγραφή στη Σταντάρ Λιέγης και παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 27χρονος έχει διάρκεια 1,5 έτους και υπάρχει προοπτική επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments