Video

Μπέσυ Μάλφα παιδί: Συγκίνησε όταν μίλησε για την τρίτη εγκυμοσύνη της

Μπέσυ Μάλφα παιδί: Συγκίνησε όταν μίλησε για την τρίτη εγκυμοσύνη της
Μπέσυ Μάλφα παιδί: Η γνωστή ηθοποιός συγκίνησε ότι μίλησε για την τρίτη εγκυμοσύνη της

Μπέσυ Μάλφα παιδί:  Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί.«Ήταν περίεργο, έκανα ένα επεισόδιο στον Κοκκινόπουλο, ήταν δύσκολο το γύρισμα… Κάποια στιγμή, ο Πάνος Κοκκινόπουλος μου έφερε ένα περιοδικό να διαβάσω εκεί που με είχαν απαγάγει και ήταν το Παιδί μου κι Εγώ. Λέω αυτό δεν μου αρέσει καθόλου, φέρτε μου ένα άλλο περιοδικό. Μου φέρνει το Νέοι Γονείς. Λέω δεν είναι δυνατόν, αυτό δεν μου αρέσει καθόλου, θα πάω στο σπίτι και θα κάνω τεστ εγκυμοσύνης.

Πήγα στο σπίτι και ζήτησα από τον Γεράσιμο στις 12 τη νύχτα να πάει να μου πάρει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Είχα νιώσει και κάποιες αλλαγές στη διάθεσή μου, αλλά έλεγα μπα, αποκλείεται. Τρέχει ο καημένος, φέρνει το τεστ εγκυμοσύνης διπλό και το κάνω. Κι εκεί ήταν που άλλαξαν όλα…», είπε η Μπέσυ Μάλφα που δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της.

Μπέσυ Μάλφα: Σύντομο βιογραφικό

Η μητέρα της, Όλγα Μάλφα, ήταν ζωγράφος, απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών Βακαλό, ενώ ο πατέρας της, Γιάννης Βασιλόπουλος, ανήκε στο Πολεμικό Ναυτικό. Ήταν πολύ δεμένη με τους γονείς της και ο θάνατός τους ιδιαίτερα αυτός της μητέρας της τής στοίχισε πολύ. Έχει έναν αδερφό, τον Γιώργο Βασιλόπουλο. Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή “Άγιος Ιωσήφ” (Saint Joseph). Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά και καταλαβαίνει λίγο Γερμανικά και Ιταλικά. Σπούδασε θέατρο στη σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, χορό στην Κρατική Ορχηστική Σχολή Χορού και κλασικό τραγούδι στο Ωδείο Αθηνών.

Για την επαγγελματική της πορεία προτίμησε να χρησιμοποιήσει το επίθετο της μητέρας της και αυτό διότι όταν ήταν στο Θέατρο Τέχνης δούλευε ταυτόχρονα και ως χορεύτρια-τραγουδίστρια ενώ δεν επιτρεπόταν. Έχει ωραία φωνή γιαυτό στο παρελθόν υπήρξε και τραγουδίστρια κάτι που σαν ηθοποιός το ασκεί περιστασιακά. Έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments