Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου [1/2/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου [1/2/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (1/2/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (1/2/20).

κριός

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια συναισθηματική εκκαθάριση, ώστε να αποκτήσεις μια ιδέα, για το τι χρειάζεται να αφαιρέσεις από την ερωτική σου ζωή, αν πρόκειται να εξελίξεις τη σχέση σου. Αν κάποια θέματα του παρελθόντος σε απασχολούν ακόμα, τότε είναι καιρός να τα αφήσεις πίσω σου. Απλά να πιστέψεις, πως δε θα χάσεις κάτι, που το χρειάζεσαι πραγματικά.

ταύρος

Μπορεί να μην περιμένεις την ευγνωμοσύνη ή τη βαθιά εκτίμηση λεκτικά, από τον εραστή σου, αλλά θα μπορούσε να στη δείξει με άλλους τρόπους. Το να γνωρίζεις ότι έπαιξες σημαντικό ρόλο στο να κάνεις το ταίρι σου να χαμογελάσει ή να βιώσει έναν υπέροχα ενισχυμένο αισθησιακό παράγοντα που ίσως να μην είχε βιώσει διαφορετικά…. θα είναι ίσως το μόνο που χρειάζεσαι…για να νιώσεις φανταστικά.

δίδυμοι

Προσπάθησε ν’ αφιερώσεις χρόνο για να εκτιμήσεις τις πραγματικές σου ανάγκες – και επίσης το πόσο λατρεμένη είσαι, στα μάτια του εραστή σου. Μπορεί να νιώθεις πως δεν έχεις άλλη επιλογή από το να καλύπτεις τις απαιτήσεις του αγαπημένου σου! Η μεγάλη όμως προσπάθεια που καταβάλλεις, ίσως δημιουργεί την ανισορροπία που αισθάνεσαι. Αν μια συμφωνία ή μια δέσμευση δεν σου φαίνεται σωστή, τότε αυτό χρειάζεται αντιμετώπιση. Έχεις επιλογές. Διασαφήνισέ το.

καρκίνος

Μια φαντασίωση ή ένα κρυφό πάθος, θα σου γίνει εμμονή, αν δεν προσέξεις. Η επιρροή του Κρόνου στις σχέσεις και τις δεσμεύσεις σου, μπορεί να σε βοηθήσει να είσαι προσγειωμένη… αλλά ταυτόχρονα θα νιώσεις πως σε επηρεάζει ανασταλτικά. Είναι ωραίο να καλλιεργηθεί μια φαντασίωση… αλλά πρέπει να υπάρχει ένα όριο όσον αφορά το βαθμό στον οποίο δίνεις στη σέξι, ονειρική δημιουργία σου…ζωή.

λέων

Ένα ζήτημα στη σχέση σου, θα κλιμακωθεί και θ’ απαιτήσει την άμεση προσοχή σου. Ο αγαπημένος σου, μπορεί να έχει επιφυλάξεις σχετικά με τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις…οπότε να είσαι έτοιμη να δικαιολογηθείς σύντομα- αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Οποιαδήποτε αδυναμία σου, να συμφωνήσεις με το ταίρι σου, πιθανόν να είναι βραχύβια! Αλλά αν σ’ ενδιαφέρει να ηρεμήσουν τα πράγματα, τότε κάνε ό,τι σου φαίνεται σωστό.

παρθένος

Μπορεί αν ανακαλύψεις κάτι που αφορά την ερωτική σου ζωή, να μη μπορέσεις να το κρατήσεις μυστικό. Θα ωφεληθείς επίσης αν εκφράσεις όσα σκέφτεσαι…αν κάνεις μια ανακοίνωση ή τουλάχιστον αν προετοιμάσεις μια ομιλία. Αυτό που αρχίζει να εκτυλίσσεται, είναι αρκετό καιρό στα σκαριά, και θα αγωνιστείς να το κρατήσεις για τον εαυτό σου…. για πολύ ακόμη. Αλλά αν οι περιορισμοί φαίνεται πως είναι αισθητά ισχυροί αυτή τη στιγμή, τότε μη πεις τίποτα. Αυτό θα είναι η πιο σοφή επιλογή.

ζυγός

Μια σχέση ή ένα συναισθηματικό θέμα, μπορεί να απαιτήσει περισσότερο χρόνο και προσοχή από ό, τι ίσως νιώθεις πως είναι απαραίτητο, αυτή τη στιγμή. Προσπάθησε λοιπόν να δώσεις υπερβολική προσοχή τώρα. Όποιο και αν είναι το θέμα που αφορά τη σχέση σου, μπορεί να είναι κάτι που απαιτεί μια απλή και σύντομη λύση. Φαίνεται πως θα το ανακαλύψεις σύντομα…και θα ανακουφιστείς.

σκορπιός

Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική σου, όσο υπάρχουν συναισθηματικά θέματα….και ειδικά τώρα. Ίσως, αν ρίξεις μια βαθιά ματιά μέσα σου, να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλεις από την ερωτική σου ζωή. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιολογήσεις τις ανάγκες σου και να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για αυτό που γνωρίζεις ότι έχεις μάθει με τον σκληρό τρόπο…. στο όνομα της αγάπης. Έτσι θα μπορέσεις να κάνεις τα σωστά βήματα για να το πετύχεις.

τοξότης

Είναι η καλύτερη στιγμή, για να λάμψουν οι πιο κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς σου. Αν μπορείς να χαλαρώσεις και να αφήσεις τον πραγματικό σου εαυτό να αναδυθεί, τότε αναμφίβολα θα κάνεις την καρδιά του αγαπημένου σου να χτυπήσει πιο δυνατά. Χρησιμοποίησε την ικανότητα που έχεις να κάνεις τους ανθρώπους να γελάνε και να τους προσελκύεις…. ή δες την αστεία πλευρά, όσων έχεις πάρει πολύ σοβαρά. Η δύναμη της έλξης σου μ’ αυτό τον τρόπο…θα τετραπλασιαστεί…. ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου.

αιγόκερως

Αν η ζωή με κάποιο τρόπο παρεμποδίζει αυτό που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει γρηγορότερα, τότε είναι η ιδανική στιγμή για να επανεκτιμήσεις τις προτεραιότητές σου και να διαθέσεις περισσότερο χρόνο, για τα ερωτικά σου. Η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεις στα επαγγελματικά σου σε εξουθενώνει…και δε μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση επ’ αόριστο. Να είσαι ειλικρινής και σοβαρή για το πού επενδύεις την προσοχή και τις προσπάθειές σου τώρα. Όντας το καλύτερο που μπορείς να είσαι για το ταίρι σου, έχει να κάνει με σένα και τις προτεραιότητές σου. Πρέπει να βάζεις την ευχαρίστηση, πάνω από τα επαγγελματικά σου, πιο συχνά.

υδροχόος

Η σχέση σου, έχει τη δυνατότητα να εμβαθύνει ή να γίνει πιο σοβαρή. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, σταμάτα τα πείσματα και αποδέξου πως υπάρχει ανάγκη για κάποιους συμβιβασμούς, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αυτό που θέλεις εσύ…πιθανότατα δεν ταιριάζει στο αντικείμενο του πόθου σου και θα σου το ξεκαθαρίσει. Αν πρέπει να καταπιείς την περηφάνεια σου, για να τον συναντήσεις στα μισά του δρόμου….τότε κάντο.

ιχθύες

Αυτό που εξελίσσεται με σταθερό και άνετο ρυθμό στη σχέση σου, πρέπει να του επιτρέψεις να συνεχίσει να το κάνει, χωρίς καμιά παρέμβαση. Αν μπεις στον πειρασμό να επισπεύσεις τις εξελίξεις, καλύτερα συνειδητοποίησε πως πρέπει να το αφήσεις, όπως είναι. Δεν θα περιμένεις πολύ για τις σημαντικές αλλαγές που θα συμβούν… και μπορεί να εμπιστευτείς, ότι δεν χρειάζεται συνεχής παρακολούθηση από σένα, για να γίνουν.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments