Lifestyle

Antonella: Η λάτιν πλευρά της ελληνικής μουσικής βρήκε τον εκπρόσωπό της

Antonella: Η λάτιν πλευρά της ελληνικής μουσικής βρήκε τον εκπρόσωπό της
Antonella: Εδραίωσε τη παρουσία του με τη συμμετοχή της στο συγκρότημα Kings, όμως τώρα τραβάει τον μοναχικό δρόμο απογειώνοντας τα όνειρα των ανδρών.

Antonella: Ήρθε στην Ελλάδα καθιερώθηκε στον χώρο της ποπ μουσικής μέσω του συγκροτήματος Kings και σήμερα βάζει τα δυνατά της να εδραιώσει τη παρουσία της πραγματοποιώντας solo καριέρα. Ο λόγος για την εκρηκτική Antonella Cuellar, την όμορφη τραγουδίστρια που μάθαμε όλοι μέσα από τα τραγούδια των Kings ή ακόμη καλύτερα από τα άκρως εντυπωσιακά video clip.

Πρωταγωνίστρια σε όλα η Antonella, με την πανέμορφη τραγουδίστρια να καταφέρνει γοητεύσει ακόμη και τον πιο δύσκολο χάρις τη φυσική της ομορφιά και το αισθησιακό της λίκνισμα. Βρίσκεται από μικρό παιδί στον χώρο της μουσικής (οικογενειακή παράδοση το τραγούδι) όντας ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της εγχώριας σκηνής μπαίνοντας πρόσφατα στη διαδικασία να απεμπλακεί από τους Kings και να ατενίσει τον μοναχικό δρόμο προς τη κορυφή.

Ένα από τα μεγάλα όπλα της εκτός από τη φωνή της είναι και το εκπληκτικό της κορμί το οποίο φροντίζει να προτάσσει κάθε στιγμή φορώντας τα απολύτως απαραίτητα. Η σέξι λατίνα φροντίζει συχνά πυκνά να αναστατώνει τους άνδρες φίλους της στο Instagram ανεβάζοντας συνεχώς τους ακολούθους της.

Και πως αλλιώς αφού μια εικόνα της Antonella, χίλιες λέξεις!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments