Αθλητισμός

Αντρίγια Ζίβκοβιτς Ολυμπιακός: Η περίπτωση αντι-Ποντένσε που δεν προχώρησε

Αντρίγια Ζίβκοβιτς Ολυμπιακός: Η περίπτωση αντι-Ποντένσε που δεν προχώρησε
Αντρίγια Ζίβκοβιτς Ολυμπιακός: Πριν καταλήξουν στον Εμρέ Μορ, οι Πειραιώτες εξέτασαν την περίπτωση του 23χρονου εξτρέμ της Μπενφίκα.

Αντρίγια Ζίβκοβιτς Ολυμπιακός: Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς, οι ερυθρόλευκοι σάρωναν την αγορά για να βρουν τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου εξτρέμ. Πριν καταλήξουν στον Εμρέ Μορ, στο τραπέζι έπεσαν αρκετά ονόματα. Ένα από αυτά ήταν και του Αντρίγια Ζίβκοβιτς της Μπενφίκα.

Ο 23χρονος εξτρέμ που μετακόμισε το 2016 στην Πορτογαλία από την Παρτιζάν προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Οι “Αετοί” προσπαθούν να ξεφορτωθούν από το περασμένο καλοκαίρι τον Σέρβο και τον υψηλό τους συμβόλαιο. Φέτος ο Ζίβκοβιτς θα εισπράξει από την Μπενφίκα 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ του χρόνου βάσει συμβολαίου οι Αετοί θα πρέπει να του καταβάλουν 4,9 εκατομμύρια ευρώ.

Στον Ολυμπιακό το έψαξαν για τον νεαρό ακραίο επιθετικό και φέρεται να κατέθεσαν πρόταση στην πορτογαλική ομάδα για την απόκτησή του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής “A Bola”, η Μπενφίκα δεν ικανοποιήθηκε από την προσφορά του Ολυμπιακού και δεν προχώρησε η περίπτωση του Ζίβκοβιτς.

Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ούτε ο Σέρβος εξτρέμ ήθελε να μετακομίσει στην Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments