Αθλητισμός

Ολυμπιακός Κύπελλο Ελλάδος: Με αλλαγές στη Λαμία οι “Ερυθρόλευκοι”

Ολυμπιακός Κύπελλο Ελλάδος: Με αλλαγές στη Λαμία οι “Ερυθρόλευκοι”
Ολυμπιακός Κύπελλο Ελλάδος: Χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει αρκετές ευκαιρίες αναμένεται να δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία.

Ολυμπιακός Κύπελλο Ελλάδος: Στη μάχη του κυπέλλου ρίχνεται πρώτος ο Ολυμπιακός, με τους “Ερυθρόλευκους” να φιλοξενούνται αύριο από τη Λαμία, στη πρώτη μεταξύ τους συνάντηση για τη φάση των “8” της διοργάνωσης. Ο τεχνικός των “Ερυθρόλευκων”, Πέδρο Μαρτίνς ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του για το παιχνίδι με τη Λαμία. Βασική προτεραιότητα του Πορτογάλου για την αυριανή συνάντηση είναι να δώσει χρόνο σε πρόσωπα που μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελαν.

Από την άλλη, οι Πειραιώτες έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους το περσινό “στραπάτσο” από τους Λαμιώτες αναμένεται να παραταχθούν με προσοχή και πειθαρχία. Όσον αφορά τα πρόσωπα τώρα, οι “Ερυθρόλευκοι” αναμένεται να παρατάξουν ενδεκάδα με τους Αλέν, Σισέ, Καμαρά, Γκασπάρ και Λοβέρα να βρίσκονται σε αυτήν. 

Από εκεί και πέρα Χριστοδουλόπουλος και Μπρούνο θα παραμείνουν στον Πειραιά συνεχίζοντας την αποθεραπεία τους, ενώ πιθανότητες να βρεθούν στο παιχνίδι με τη Λαμία έχουν τα δύο από τα τρία νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού, Μορ και Καφού. Στην αποστολή, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να πάρει μαζί του και δύο ποδοσφαιριστές από την ακαδημία, με τον ταλαντούχο Μπέλιτς να είναι μέσα σε αυτούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments