Ελλάδα

Θεσσαλονίκη ληστεία: Απόπειρα πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης – Ένας τραυματίας

Θεσσαλονίκη ληστεία: Απόπειρα πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης – Ένας τραυματίας
Θεσσαλονίκη ληστεία: Ο δράστης στην προσπάθειά τού να αφαιρέσει το κινητό τηλέφωνο του θύματος, τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο και ύστερα τράπηκε σε φυγή. Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος.

Θεσσαλονίκη ληστεία: Αιματηρό περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συγκεκριμένα στη συμβολή της Αριστοτέλους με την οδό Εγνατία, το πρωί της 3ης Φεβρουαρίου όταν ένας άνδρας πλησίασε έναν άλλο και στην προσπάθειά του να τού αφαιρέσει ένα κινητό τηλέφωνο, τον τραυμάτισε στον μηρό με αιχμηρό αντικείμενο. Στη συνέχεια, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, με τις αστυνομικές αρχές να ψάχνουν ακόμη για το εντοπισμό του, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος της Θεσσαλονίκης, έπειτα από κλήση που δέχτηκε το ΕΚΑΒ. Ωστόσο, σύμφωνα με τις παρούσες πληροφορίες δεν σημειώθηκε κάποιος άλλος τραυματισμός.

Παράλληλα, και στην Αττική τα φαινόμενα των ληστειών, διαρρήξεων, κλοπών οχημάτων κ.α αποτελούν συχνό φαινόμενο. Συγκεκριμένα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης πραγματοποιούν διαρκώς έρευνες πάταξης του φαινομένου, γεγονός που αποδεικνύεται με τη σύλληψη 85 δραστών μόλις μέσα σε μία ημέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments