Διεθνή

Super Bowl Shakira Jennifer Lopez: Άφησαν με ανοιχτό το στόμα όλη την Αμερική [pics&vid]

Super Bowl Shakira Jennifer Lopez: Άφησαν με ανοιχτό το στόμα όλη την Αμερική [pics&vid]
Super Bowl Shakira Jennifer Lopez: Το Halftime Show του Super Bowl είχε λάτιν χρώμα με τις δύο παγκόσμιες σταρ να βάζουν "φωτιά" στο γήπεδο αλλά και στους εκατομμύρια τηλεθεατές που παρακολουθούσαν.

Super Bowl Shakira Jennifer Lopez: Το Hard Rock Stadium του Miami Gardens στην Φλόριντα το βράδυ της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου 2020, φιλοξένησε το Super Bowl, δηλαδή για όσους δεν γνωρίζουν, το μεγαλύτερο ετήσιο event στις ΗΠΑ. Το Super Bowl είναι ο τελικός του αμερικάνικου football, του πιο δημοφιλούς αθλήματος στις ΗΠΑ. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, είναι πολλά παραπάνω. Το Halftime Show, δηλαδή η μίνι συναυλία που γίνεται στο ημίχρονο και διαρκεί περίπου 15 λεπτά, είναι η ύψιστη τιμή για έναν καλλιτέχνη. Και όταν λέμε ύψιστη, εννοούμε ύψιστη. 

Ξεσήκωσαν το κοινό

Αυτή τη χρονιά, λοιπόν, την τιμή αυτή την είχαν η Shakira και η Jennifer Lopez, οι οποίες μαζί δημιούργησαν ένα δίδυμο “φωτιά” και πραγματικά δε μπορούσες να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους. Η Shakira με κατακόκκινο αποκαλυπτικό σύνολο ξεκίνησε το σόου με το χαρακτηριστικό oriental στιλ της, για να δώσει τη σκυτάλη στην Jennifer Lopez που ήταν φανερό ότι έζησε το … όνειρο της καριέρας της! Η 50χρονη λατίνα σταρ έκανε μέχρι και pole dancing, ενώ σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο ξεδίπλωσε τη σημαία του Πουέρτο Ρίκο, τραγουδώντας με την κόρη της. Σήμερα, όπως ήταν φυσικό, όλος ο πλανήτης μιλάει για αυτές.

Στην κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν η Jennifer Lopez και η Shakira στο Μαϊάμι μίλησαν για την έμπνευση που θέλουν να δώσουν με αυτή την εμφάνιση στις νεαρές Λατίνες σε όλο τον κόσμο να κυνηγήσουν τα όνειρά τους με δύναμη και θάρρος. Η Shakira μεγάλωσε στην πόλη Μπαρρανκίγια και η Lopez στο Μπρονξ και σίγουρα όταν ήταν μικρές ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό τους ότι τόσα χρόνια μετά θα τραγουδάνε μαζί στο Super Bowl.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments