Video

Ελένη Μενεγάκη αμοιβή: Δε θα πιστέψετε πόσα λεφτά παίρνει το χρόνο [vid]

Ελένη Μενεγάκη αμοιβή: Δε θα πιστέψετε πόσα λεφτά παίρνει το χρόνο [vid]
Ελένη Μενεγάκη αμοιβή: Λεπτομέρειες σχετικά με το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και δεν μπορούμε να πιστέψουμε στα μάτια μας.

Ελένη Μενεγάκη αμοιβή: Σε δημοσίευμα του το «Πρώτο Θέμα» αναφέρει: «Το καλοκαίρι του 2015 που ο κόσμος έκανε ουρές στα ΑΤΜ για να σηκώσει τα 60 ευρώ που δικαιούνταν ως ημερήσιο όριο ανάληψης, η Ελένη Μενεγάκη υπέγραφε το ισχυρότερο συμβόλαιο της ελληνικής τηλεόρασης με καθαρές μηνιαίες απολαβές 160.000 ευρώ, τουτέστιν 1,8 εκατ. ευρώ τον χρόνο». 

Ωστόσο, το άρθρο είχε τον τίτλο “Η ωραία Ελένη παίρνει 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο”. Μας λείπουν 200.000 ευρώ για να φτάσουμε από τα 1,8 στα 2 εκατομμύρια. Κι όμως η Ελένη Μενεγάκη, παίρνει και 200.000 ευρώ έξτρα και αυτά προέρχονται από  διαφημιστική τοποθέτηση προϊόντων μέσα από την εκπομπή της. 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα έσοδα της ελληνίδας παρουσιάστριας δε σταματάνε εκεί, αφού κερδίζει ακόμα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τις τοποθετήσεις προϊόντων που κάνει στο λογαριασμό της στο instagram, αφού η επιρροή που έχει αποκτήσει στο δημοφιλές μέσο είναι τρομερή για τα ελληνικά δεδομένα.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments