Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας [03/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας [03/02/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [03/02/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [03/02/20].

 • κριός

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αναζωογονήσεις τη σχέση σου και να την κάνεις πιο διασκεδαστική και περιπετειώδη! Τα καλά νέα είναι, ότι δεν απαιτούν σημαντικά χρήματα. Αν οι οικονομικοί περιορισμοί παίζουν ένα ρόλο στη μείωση των ρομαντικών επιλογών σου, τότε ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου. Ο αγαπημένος σου, θα υποστηρίξει αυτή την ιδέα!

 • ταύρος

Είναι σημαντικό να σε καθοδηγεί η καρδιά σου σε ό,τι αφορά τις ερωτικές αποφάσεις ή κινήσεις σου. Έχεις την υποστήριξη του σύμπαντος, για ν’ απολαύσεις τα ευχάριστα αποτελέσματα, αν προσπαθήσεις με βάση αυτά που νιώθεις, να ρισκάρεις στο όνομα της αγάπης. Μια εκπληκτική εξέλιξη θα προκύψει από αυτό….και θα σου δώσει πολλά για να εξετάσεις, επίσης.

 • δίδυμοι

Έχεις ακόμα μερικές μέρες, για να αξιοποιήσεις στο έπακρο την επιρροή της Αφροδίτης σε ό,τι αφορά…. τη φιλική και κοινωνική σου ζωή. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο δεκτική στις προσκλήσεις, γιατί θα σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις. Κάποιος φίλος ιδιαίτερα, μπορεί να προθυμοποιηθεί να σε γνωρίσει σ’ ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν είσαι σε σχέση, θα εκπλαγείς από μια ειδική ανακοίνωση – ή μια δήλωση αγάπης – από τον αγαπημένο σου!

 • καρκίνος

Αν η σχέση σου ή κάτι που σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή φαίνεται υπερβολικά περιοριστικό, τότε υπάρχουν περισσότερες από μία επιλογές, για να μην νιώθεις ανασταλτική. Ίσως κάτι χρειαστεί να εκδηλωθεί με βραδύτερο ρυθμό και η απογοήτευση από την πλευρά σου μπορεί να προκύψει από το γεγονός, πως χρειάζεται πολύς χρόνος για να συμβούν κάποιες αλλαγές. Με αρκετή υπομονή, μπορείς να μειώσεις εύκολα, την όποια απογοήτευσή σου.

 • λέων

Μπορείς να ενισχύσεις τη σχέση σου, αν καταφέρεις να αποσυνδεθείς από τις αυξανόμενες επαγγελματικές σου δεσμεύσεις Αν το παρακάνεις με τη δουλειά σου, τότε προσπάθησε να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου….που θα είναι αναμφισβήτητα ευτυχισμένος, να σε έχει για τον εαυτό του.

 • παρθένος

Μπορείς, με εκπληκτική ευκολία, να σταματήσεις μια ερωτική αποστράγγιση πριν κάνει την εμφάνισή της στη σχέση σου. Ο αγαπημένος σου μπορεί να μην βλέπει τι ακριβώς κάνεις…. κι αυτό να είναι η αιτία του προβλήματος. Επίσης, αν κάποιος φίλος του αγαπημένου σου σε ενοχλεί…τότε το ταίρι σου, πρέπει να ξέρει πώς αισθάνεσαι.

 • ζυγός

Πολλές αναταράξεις θα έχει η σχέση σου, αυτό το διάστημα. Μπορεί να χρειαστεί να ισορροπήσεις το χρόνο σου – κοινωνικά και επαγγελματικά – με την ερωτική σου ζωή ή με το τι αγαπά το ταίρι σου, που περιμένει να το υποστηρίξεις. Ίσως είναι συναρπαστικό να δέχεσαι αυθόρμητες προσκλήσεις! Αλλά να σιγουρεύεσαι ότι το ταίρι σου, δεν θα αισθάνεται αποκλεισμένο.

 • σκορπιός

Αν κάτι που σχετίζεται με τον έρωτα και το ρομαντισμό στη σχέση σου, γίνεται προβλέψιμο, τότε χρησιμοποίησε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του Σκορπιού για να δώσεις ζωή στο δεσμό σου. Μία από τις επιλογές, μπορεί να είναι η επέκταση του κοινωνικού σας δικτύου. Είτε ελεύθερη είτε σε σχέση, ένας ιδιαίτερος δεσμός μπορεί να ενισχυθεί από αυτό. Η συμμετοχή σε οποιαδήποτε αλληλεπίδραση με άλλους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με σας τους δυο, θα μπορούσε να ανανεωθεί με πολλούς τρόπους.

 • τοξότης

Αν δεν καθησυχάσεις για μια ερωτική απόφαση που πάρθηκε στο παρελθόν, πείθοντας τον εαυτό σου, πως δεν ήταν λανθασμένη ή ανόητη… τότε πρόσεξε όποια συμβουλή, προέρχεται από τους άλλους…και ιδιαίτερα από κάποιον συγκεκριμένα. Όπως και αν ενήργησες στο παρελθόν ίσως είχε συνέπειες στο παρόν. Αλλά μην το δεις αρνητικά, όπως συνηθίζεις τελευταία.

 • αιγόκερως

Αυτό που έρχεται στο φως και αφορά τα ερωτικά σου, μπορεί να σου προκαλέσει έκπληξη ή να σε κάνει να αναρωτηθείς γιατί δεν είδες τα σημάδια νωρίτερα. Ωστόσο, σύντομα θα αισθανθείς καλύτερα γνωρίζοντας αυτό που γνωρίζεις τώρα, σαν αποτέλεσμα. Θα κατανοήσεις επίσης καλύτερα τη σχέση σου, που σε είχε απογοητεύσει πρόσφατα.

 • υδροχόος

Θέλεις να πειραματιστείς με τον έρωτα, το ρομαντισμό και την οικειότητα, αλλά οι ιδέες σου θα είναι λίγο ασυνήθιστες για τα γούστα του εραστή σου. Θέλοντας να δοκιμάσεις ό, τι δεν έχει δοκιμαστεί είναι ένα πράγμα…. αλλά η προσπάθειά σου να μπεις σε θέματα ταμπού…μπορεί να κάνει τον εραστή σου ν’ αναρωτηθεί τι ρόλο περιμένεις να παίξει στη σχέση σας. Αν είναι ένα παιχνίδι υπόδυσης ρόλου για το οποίο έχεις μια ιδιαίτερη τάση τώρα, τότε ίσως χρειαστεί να έχεις μια «ασφαλή λέξη» έτοιμη γι’ αυτό….παιχνιδιάρα Υδροχόε.

 • ιχθύες

Στην προσπάθειά σου να βάλεις τη σχέση σου σε νέα παθιασμένα βάθη είναι αναπόφευκτο ο σύντροφός σου, να νιώσει «πνιγμένος»….ειδικά αν καταβάλλεις πιεστικές προσπάθειες…. τόσο πνευματικά όσο και φυσικά. Είναι ωραίο και υπέροχο να υπάρχει ουσία στις ερωτικές σχέσεις και ζεστή οικειότητα ανάμεσα στο ζευγάρι. Όμως αν πιέσεις για να συμβεί αυτό στη σχέση σου, θα καταλάβεις πως το βάθος που περιμένεις….δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Γι’ αυτό ξεκίνησε αργά….και άφησε τα πράγματα να ενταθούν σταδιακά!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play