Αθλητισμός

Αραούχο ΑΕΚ: Επέστρεψε “φουριόζος” ο Αργεντινός

Αραούχο ΑΕΚ: Επέστρεψε “φουριόζος” ο Αργεντινός
Αραούχο ΑΕΚ: Ο Αργεντινός επιθετικός έχοντας μόλις λίγα 24ωρα στην Ελλάδα έδειξε με το καλημέρα πως ήρθε στην "Ένωση" για να πρωταγωνιστεί.

Αραούχο ΑΕΚ: Εντυπωσιασμένοι με την ετοιμότητα του Σέρχιο Αραούχο είναι στην “Ένωση”. Η μεταγραφή του 28χρονου επιθετικού στην… εκπνοή της περιόδου του Ιανουαρίου προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις του “Δικεφάλου”. Κλίμα ευφορίας ωστόσο παρουσιάστηκε και στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, με παίκτες και προπονητικό τιμ να βλέπουν πως ο Αραούχο ήρθε έτοιμος για να δώσει λύσεις στην ομάδα.

Έχοντας μόλις μία προπόνηση με την ΑΕΚ, ο Μάσιμο Καρέρα πήρε το ρίσκο να δώσει φανέλα βασικού στον παίκτη στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Εκείνος δικαίωσε και με το παραπάνω τον Ιταλό προπονητή δείχνοντας απολύτως έτοιμος να διεκδικήσει τη θέση του στη κορυφή της επίθεσης και να παλέψει στα ίσια με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Νέλσον Ολιβέιρα.

Όπως διαρρέεται από τα ρεπορτάζ, οι παίκτες της ΑΕΚ έμειναν έκπληκτοι με την ετοιμότητα του Αργεντινού και το πόσο αυτός κατάφερε να αφομοιώσει τόσο γρήγορα το πλάνο του προπονητή της ομάδας, Μάσιμο Καρέρα. «Ήταν σαν να είναι στην ομάδα από το καλοκαίρι. Σαν να είχε κάνει κανονικά προετοιμασία μαζί μας», έλεγαν οι συμπαίκτες του μετά το ματς, όπως γράφει η «ΩΡΑ».

Μάσιμο Καρέρα και Σέρχιο Αραούχο πριν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι είχαν μια κατ’ ιδίαν συνομιλία, με τον πρώτο να μένει απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από τις εργομετρικές μετρήσεις του παίκτη όσο και για τη θέληση να μπει με το… καλημέρα στα βαθιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments