Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Μήνυμα του Μάρτινς στον Πορτογάλο

Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Μήνυμα του Μάρτινς στον Πορτογάλο
Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μάρτινς θέλει ο Σεμέδο να επιστρέψει στα υψηλά του στάνταρ.

Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος αμυντικός είναι από τους καλύτερους παίκτες των Ερυθρολεύκων φέτος έχοντας εξελιχθεί στον βράχος της αμυντικής γραμμής. Ο Πέδρο Μάρτινς έχει το κεφάλι του ήσυχο ξέροντας ότι μπορεί να στηριχθεί στον Σεμέδο για την άμυνα της ομάδας. Ο Σεμέδο μετράει ήδη 30 συμμετοχές φέτος με τον Ολυμπιακό, έχοντας σκοράρει και 5 φορές μάλιστα.

Τον τελευταίο καιρό όμως ο Πορτογάλος δείχνει μία μικρή κόπωση, η οποία μεταφράζεται σε λάθη κατά τη διάρκεια των αγώνων. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ με μία απερίσκεπτη ενέργεια μετά το τέλος του παιχνιδιού πήρε κόκκινη κάρτα και έχασε το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το περασμένο Σάββατο δεν υπολόγισε καλά, έχασε την κατοχή της μπάλας και στη συνέχεια έκανε πέναλτι. Ο Πέδρο Μάρτινς θέλει ο Σεμέδο να επιστρέψει στα υψηλά του στάνταρ.

Και σύντομα μάλιστα καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν πολύ δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια της σεζόν. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού πήρε μαζί του στην αποστολή για την Λαμία τον Σεμέδο. Ο Πορτογάλος μαζί με τον Σουντανί είναι οι μοναδικοί από όσους αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το 90λεπτο του αγώνα που είναι στην αποστολή για το παιχνίδι του Κυπέλλου. Ο Πορτογάλος αμυντικός προφανώς και θα μπορούσε να μείνει εκτός για ξεκούραση, όπως συνέβη με τους υπόλοιπους βασικούς, αφού ο Μαρτίνς έχει κι άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας (Σισέ, Αβραάμ και εναλλακτική Τοροσίδης).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει με αυτήν την κίνηση να περάσει ένα μήνυμα προσήλωσης στον Σεμέδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments