Ελλάδα

Ηράκλειο συλλήψεις: Στα χέρια της αστυνομίας ένας 18χρονος και ένας 17χρονος για κλοπές μοτοσικλετών

Ηράκλειο συλλήψεις: Στα χέρια της αστυνομίας ένας 18χρονος και ένας 17χρονος για κλοπές μοτοσικλετών
Ηράκλειο συλλήψεις: Ο ανήλικος νεαρός εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ σε βάρος του 18χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή - Οι μοτοσικλέτες επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ηράκλειο συλλήψεις: Αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο έναν  17χρονο Έλληνα, ενώ σε βάρος ενός 18χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Συγκεκριμένα, οι δύο νεαροί είχαν αφαιρέσει δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες. Έπειτα από αναζήτηση αστυνομικών της ανωτέρω υπηρεσίας, εντοπίστηκε ο 17χρονος και συνελήφθη, ενώ βρέθηκαν και οι δύο δίκυκλες μοτοσυκλέτες οι οποίες επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Σημειώνεται πως το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως έχουν εξιχνιαστεί από αστυνομικούς του Τμήματος Χερσονήσου, δέκα υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων, από τις όποιες οι επτά ήταν τετελεσμένες και οι τρεις ήταν απόπειρες. Συγκεκριμένα οι διαρρήξεις διαπράχθηκαν σε οικίες, δωμάτια ξενοδοχείων και σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, και για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένας 26χρονος αλλοδαπός, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη 37χρονου αλλοδαπού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments