Lifestyle

Σωτήρης Κοντιζάς για “Άγριες Μέλλισες”: Mε ποια ηθοποιό διατηρεί φιλία ο γνωστός σεφ

Σωτήρης Κοντιζάς για “Άγριες Μέλλισες”: Mε ποια ηθοποιό διατηρεί φιλία ο γνωστός σεφ
Σωτήρης Κοντιζάς για "Άγριες Μέλλισες": Η απίστευτη σύμπτωση του σεφ με την ηθοποιό, χάρη στην οποία αναπτύχθηκαν δεσμοί φίλιας μεταξύ τους.

Σωτήρης Κοντιζάς για “Άγριες Μέλλισες”:  Ο γνωστός σεφ που μας έχει καθηλώσει στο φετινό Master Chef  έδωσε το παρών στα φετινά Βραβεία Γαστρονομίας, ο λόγος για τον Σωτήρη Κοντιζά, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Δέσποινα.

Ο καταξιωμένος σεφ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν παρακολουθεί τις “Άγριες Μέλισσες”  απάντησε κάτι αναπάντεχο που μας ξάφνιασε ευχάριστα, αφενός με τη στενή φιλία που τον δένει με μία εκ των ηθοποιών και αφετέρου με τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν. Ο λόγος για την ηθοποιό Δανάη Λουκάκη ή αλλιώς η τηλεοπτική Παγώνα.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γνωστός σεφ και η ηθοποιός γνωρίστηκαν και έγιναν καλοί φίλοι εξαιτίας της απίστευτης σύμπτωσης, ότι  κάποτε ήταν η συγκάτοικος της συζύγου του σεφ, στο σπίτι που διαμένει το ζευγάρι τώρα. Ο διάσημος σεφ είπε συγκεκριμένα: “Συμμετέχει και μια πολύ καλή μου φίλη η Δανάη Λουκάκη, ήταν συγκάτοικος με τη σύντροφό μου στο σπίτι που μένουμε τώρα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments