Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης [04/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης [04/02/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [04/02/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [04/02/20].

κριός

Θα νιώσεις πως είσαι μόνη, στην αντιμετώπιση ενός ερωτικού σου θέματος. Αλλά υπάρχει περισσότερη υποστήριξη από ό, τι πιστεύεις. Είτε επιλέξεις να συζητήσεις το θέμα με το ταίρι σου πριν πάρεις τις αποφάσεις σου ή του μιλήσεις για τις προθέσεις σου, θα συνειδητοποιήσεις σύντομα πως θα σε υποστηρίξει στις επιλογές σου. Μην αφήνεις την αβάσιμη απογοήτευσή σου, να σε πείσει πως είσαι μόνη.

ταύρος

Αυτό που βλέπεις να εκτυλίσσεται στη σχέση σου, μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον και ελκυστικό χαρακτήρα – αλλά δες το λιγάκι πιο προσεκτικά. Μια μικρή ή ανόητη κίνηση από μεριάς σου, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις. Αν διακυβεύεται ένα θέμα ακεραιότητας, τότε συμπεριφέρσου στον αγαπημένο σου, όπως θα ήθελες να σου φερθεί.

δίδυμοι

Κάτι που συνδέεται με τα ερωτικά σου θέματα μπορεί να χρειαστεί να τα πεις όπως τα βλέπεις ή να τα πεις σαν να τα εννοείς. Υπάρχει μια διαφορά, αλλά και τα δύο θα ισχύσουν εξαιτίας της ανάγκης σου, να μιλήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου. Αυτό περιλαμβάνει οποιεσδήποτε δηλώσεις αγάπης που είχες καθυστερήσει ή ένιωθες διστακτική για να αποκαλύψεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει, αν είσαι ελεύθερη. Αν η καρδιά σου δεν υποστηρίζει αυτά που λες, τότε να είσαι σίγουρη, ότι αυτό θα φανεί.

καρκίνος

Η σποραδική επικοινωνία που είναι πολύ σύντομη για τις προτιμήσεις σου, μπορεί να είναι το καίριο ζήτημα τώρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Δεν ωφελεί, αν ζητήσεις να αναπτύξει μεγαλύτερη επικοινωνία μαζί σου. Αλλά θα έπρεπε να τον ενημερώσεις εσύ? Μπορείς μήπως να κάνεις κάτι ώστε να διευρύνεις εσύ την μεταξύ σας επικοινωνία? Μια ειλικρινής εκτίμηση αυτού του γεγονότος, μπορεί να είναι ωφέλιμη.

λέων

Εσύ και ο σύντροφός σου, θα έχετε εμπειρίες και ταλέντα που μπορούν να συνδυαστούν με τρόπους… που ίσως να μην συνδυάζετε αυτήν την περίοδο. Ο ένας τρόπος μπορεί να είναι η ικανότητά σας, να βγάλετε πολλά λεφτά. Ενώ ο άλλος, μπορεί να είναι ο τρόπος που σε κάνει να χαμογελάς, και να θαυμάζεις την ερμηνεία του….. για το τι μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί. Εκμεταλλευόμενοι τη δημιουργικότητά σας, θα γίνει ο πιο σεξουαλικός καταλύτης για σένα και το ταίρι σου, αυτό το διάστημα.

παρθένος

Ξέρεις ότι μπορείς να κρατήσεις ένα μυστικό – αλλά τι γίνεται με κάποιον άλλο? Παρόλο που μπορεί να μην υπάρχει τίποτα που να υποδεικνύει πως είναι ανίκανος να κρατήσει κάτι κρυφό… θα μπορούσες επίσης να τον απογοητεύσεις ή να τον εξοργίσεις – ειδικά αν του ξεφύγει κάτι…. για μια δική σου έκπληξη! Προσπάθησε να επικεντρωθείς στις προσπάθειες που έχει καταβάλει, με άλλους τρόπους. Στη συνέχεια, προσπάθησε να δεις την αστεία πλευρά του θέματος.

ζυγός

Ξέρεις πώς και πού θα υιοθετούσες μια στάση ευγνωμοσύνης. Γνωρίζεις επίσης πως και ο αγαπημένος σου, επιθυμεί να πράξει το ίδιο…ή τουλάχιστον να αναγνωρίσει τις ανιδιοτελείς προσπάθειές σου. Μπορεί να είχες τη σταθερή αντίληψη, πως παίρνεις ό,τι δίνεις. Αλλά θα ανακαλύψεις, ότι οι προσπάθειές σου δεν ανταποκρίνονται με τον τρόπο που ήλπιζες – ή όχι γρηγορότερα απ’ όσο πίστευες. Σύντονα θα νιώσεις περισσότερο ευγνώμων. Δώσε του απλά…περισσότερο χρόνο.

σκορπιός

Η δημιουργία ή η ενίσχυση της σχέσης σου, μπορεί να βασιστεί σε σένα, που θα φροντίσεις λιγότερο, για μια συγκεκριμένη υπόθεση. Θα ανακαλύψεις, ότι υιοθετώντας μια ξέγνοιαστη προσέγγιση σε ένα ρομαντικό σενάριο, πετάς την μπάλα στο γήπεδο του εραστή σου. Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στην επαναλειτουργία ή τη διεύρυνση των γραμμών επικοινωνίας μεταξύ σας. Και θα αναλάβει το ταίρι σου την πρωτοβουλία με έναν τρόπο…. που θα σε ανακουφίσει.

τοξότης

Η απουσία, όπως λέει μια παλιά παροιμία, κάνει την καρδιά να αγαπά περισσότερο. Αλλά η απουσία συχνά, μας ενθαρρύνει να καταβάλλουμε περισσότερες προσπάθειες από ό, τι θα έπρεπε, για να έχουμε όση περισσότερη μπορούμε. Αυτό είναι καλό… αν ασχολείσαι με κάτι άλλο εκτός από την πολυπλοκότητα της αγάπης. Αυτό που αντιλαμβάνεσαι ότι λείπει στη σχέση σου, χρειάζεται μόνο περισσότερη φαντασία από την πλευρά σου, για να το αποκτήσεις. Αλλά πρέπει να κάνεις υπομονή, γιατί η διαδικασία πρέπει να είναι βαθμιαία…και όχι βιαστική.

αιγόκερως

Μπορεί να έχεις μια χαρούμενη διάθεση… και να υποθέτεις πως ο αγαπημένος σου μοιράζεται τη χαρά σου. Αλλά θα είναι όλα διασκεδαστικά και αστεία…μέχρι κάποιος να πληγωθεί. Γιατί ένα σαρκαστικό σχόλιο θα μπορούσε να σταματήσει την παιχνιδιάρικη διάθεση. Μην κάνεις το λάθος να πεις στον αγαπημένο σου να χαλαρώσει. Αν πρέπει να πεις ή να κάνεις κάτι για να απαλύνεις τα πληγωμένα του συναισθήματα, τότε κάνε το αμέσως.

υδροχόος

Ακόμα κι αν νιώθεις πως αντιμετωπίζεις πολύπλοκα ζητήματα στην ερωτική σου ζωή, δεν χρειάζεται να προχωρήσεις άμεσα, σε βελτιώσεις. Αναγνωρίζοντας ότι κάτι πρέπει να αντιμετωπιστεί…. είναι το πρώτο βήμα. Αλλά μπορεί να υπάρχει κάτι, που πρέπει να θεραπεύσεις. Η προκλητική συμπεριφορά…. δεν είναι ο σωστός τρόπος για να συμβεί κάτι τέτοιο. Πρόσεξέ το, αλλά άφησέ το μόνο του. Δώσε του το χώρο που χρειάζεται.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ιχθύες

Ίσως θέλεις να ζήσεις περισσότερο βάθος, σε περισσότερες από μία περιοχές του της σχέσης σου. Αλλά μην φανείς αποσβολωμένη, όταν ανακαλύψεις ότι συμβαίνει. Έχεις δουλέψει σκληρά για να δημιουργήσεις την ορμή που φέρνει ένα νέο βάθος…. στο πάθος που υπάρχει ανάμεσά σας. Το φρενάρισμα, θα διαταράξει άμεσα, κάτι που εκδηλώνεται βαθμιαία και γλυκά.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play