Αθλητισμός

Στέλιος Βενετίδης Ολυμπιακός: Πρώτο φαβορί για τις ακαδημίες

Στέλιος Βενετίδης Ολυμπιακός: Πρώτο φαβορί για τις ακαδημίες
Στέλιος Βενετίδης Ολυμπιακός: Ο άλλοτε αμυντικός των "Ερυθρόλευκων" φιγουράρει πρώτος στη λίστα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των ακαδημιών των "Ερυθρόλευκων".

Στέλιος Βενετίδης Ολυμπιακός: Η αποχώρηση του Νίκου Τοπολιάτη από τη τεχνική ηγεσία των ακαδημιών του Ολυμπιακού δημιουργεί μεγάλο κενό, με τους “Ερυθρόλευκους” να βρίσκονται σε αναζήτηση για την άμεση αντικατάστασή του. Οι Πειραιώτες τα τελευταία χρόνια δίνουν μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες του συλλόγου ανεβάζοντας συχνά πυκνά ταλέντα στην πρώτη ομάδα.

Ο προπονητής των “Ερυθρόλευκων”, Πέδρο Μαρτίνς παρακολουθεί ανελλιπώς τα τμήματα υποδομής της ομάδας, ιδιαίτερα τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου προκειμένου να ανεβάσει παίκτες που μακροπρόθεσμα μπορούν να προσφέρουν στις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας. Το κενό του Νίκου Τοπολιάτη, ο οποίος αποχώρησε μετά από 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα εφηβικά τμήματα αναμένεται να καλυφθεί άμεσα με τον Ολυμπιακό ήδη να εξετάζει αρκετές περιπτώσεις.

Πρώτο όνομα στο “κάδρο” των υποψήφιων για τη θέση του προπονητή στα τμήματα των ομάδων under 15 και 16 είναι αυτό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των “Ερυθρόλευκων”, Στέλιου Βενετίδη. Ο 43χρονος τα τελευταία χρόνια μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ασχολήθηκε με την προπονητική όντας μέχρι πρόσφατα στο τεχνικό τιμ του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Πιο συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2015 ανέλαβε καθήκοντα βοηθού προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου, όντας ο άμεσος συνεργάτης του άλλοτε συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό Πειραιά και τις εθνικές ομάδες, Δημήτρη Ελευθερόπουλου, αποχώρησαν όμως και οι δύο μερικούς μήνες αργότερα, τον Ιούνιο του ίδιου έτους.

Τον Σεπτέμβριο του 2015 ανακοινώθηκε η πρόσληψή του από τον Πανθρακικό, ξανά ως βοηθός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, αποχώρησαν όμως τον Ιανουάριο του 2016, για να αναλάβουν τη Βέροια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments