Lifestyle

Ελένη Χατζίδου instagram: Η φωτογραφία με το φαγητό που ετοίμασε για την οικογένειά της

Ελένη Χατζίδου instagram: Η φωτογραφία με το φαγητό που ετοίμασε για την οικογένειά της
Ελένη Χατζίδου instagram: Η τραγουδίστρια φαίνεται πως περιποιείται την οικογένεια της.

Ελένη Χατζίδου instagram: Η τραγουδίστρια πλέον συγκαταλέγεται στις εργαζόμενες μητέρες χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δεν μπορεί να εκτελεί και χρέη …νοικοκυράς.  Η τραγουδίστρια ωστόσο, δείχνει να απολαμβάνει αυτούς τους νέους της ρόλους και μάλιστα προσπαθεί να περιποιείται όσο το δυνατόν περισσότερο τον σύζυγο και την κορούλα της. Για αυτόν τον λόγο, το μεσημέρι της Τρίτης, η Ελένη Χατζίδου μπήκε στην κουζίνα και μας έδειξε τις ικανότητες της στη μαγειρική με φωτογραφία στο instagram. Το φαγητό που επέλεξε να φτιάξει είναι μπιφτέκια φούρνου.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η τραγουδίστρια

H Ελένη Χατζίδου κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκε στην συμπρωτεύουσα, πέρασε όμως τα παιδικά της χρόνια στην Αλεξανδρούπολη, όπου και μετακόμισε με την οικογένειά της όταν ήταν πέντε ετών. Τελειώνοντας το σχολείο , η Ελένη κατάφερε να εισαχθεί στην Σχολή Κοινωνικής και Ποιμαντικής Θεολογίας του ΑΠΘ και έτσι επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη. Το αντικείμενο των σπουδών της όπως λέει η ίδια την ενδιέφερε πολύ, όμως η μεγαλύτερη αγάπη της ήταν το τραγούδι. Από πολύ μικρή ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια και έτσι όσο ήταν φοιτήτρια πραγματοποίησε σπουδές στην μουσική και το τραγούδι.

Το «μικρόβιο» της τραγουδίστριας, όπως έχει δηλώσει η ίδια , το απέκτησε από την , οικογένειά της, καθώς ο πατέρας της διαθέτει εκπληκτική φωνή και ήταν ρεμπέτης. Την γνήσια λαϊκή φωνή του έχει κληρονομήσει και η Ελένη η οποία ξεχωρίζει ως το νέο αστέρι του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού.

Την Ελένη Χατζίδου την γνωρίσαμε το 2006 με την συμμετοχή της στο talent show του Antenna, Fame Story 4. To κοινό την αγάπησε γρήγορα κι από τότε η Ελένη άρχισε να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον στόχο και το όνειρό της. Έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα και έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές. Μερικοί από τους καλλιτέχνες που πίστεψαν σε αυτήν και εμφανίστηκε στο πλευρό τους είναι ο Βασίλης Καρράς, ο Θάνος Πετρέλης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης, η Πάολα, ο Νίκος Βέρτης, ο Κώστας Καραφώτης, ο Αντύπας , ο Γιώργος Τσαλίκης και πολλοί άλλοι.

Αυτή η χρόνια αναμφίβολα αποτελεί σταθμό στην καριέρα της Ελένης Χατζίδου, καθώς έχει κάνει θραύση με το κομμάτι που έγραψε γι’ αυτήν ο Παντελής Παντελίδης, με τίτλο «Χειρότερη». Αυτή τη σεζόν θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε την Ελένη Χατζίδου σε ένα εκπληκτικό πρόγραμμα στο Ποσειδώνιο παρέα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments