Πολιτική

Μάκης Βορίδης αγρότες: «Τσίπρας και Αραχωβίτης παίζουν με την αγωνία του κόσμου»

Μάκης Βορίδης αγρότες: «Τσίπρας και Αραχωβίτης παίζουν με την αγωνία του κόσμου»
Μάκης Βορίδης αγρότες: Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Σταύρος Αραχωβίτης παίζουν με την αγωνία του κόσμου.

Μάκης Βορίδης αγρότες: Την επιστολή που απέστειλε ο τέως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, προς τον πρώην Ευρωπαίο επίτροπο, Φιλ Χόγκαν, καθώς και την απάντηση του Ιρλανδού επιτρόπου, έδωσε στη δημοσιότητα ο σημερινός υπουργός, Μάκης Βορίδης. Αιτία η αναφορά του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, από τη Λακωνία, ότι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης κυβέρνησης ο πρώην επίτροπος Γεωργίας δεσμεύτηκε να εξετάσει ενίσχυση 60 εκατ. ευρώ, προκειμένου αυτά να διατεθούν στους πληγέντες Έλληνες ελαιοπαραγωγούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ, από τις επιστολές προκύπτει ότι ο κ. Αραχωβίτης, στη συνάντηση που είχε με τον κ. Χόγκαν «στις 17 Ιουνίου του 2019, δεσμεύτηκε να παρουσιάσει “μία σύνοψη των διαφόρων δυνατοτήτων που υπάρχουν βάσει του ισχύοντος νομικού πλαισίου για τη στήριξη των Ελλήνων ελαιοπαραγωγών, υπό τη μορφή μέτρων ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας” και ουδόλως υπό τη μορφή μέτρων έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης».

“Κοροϊδεύει ο Τσίπρας”

Μάλιστα, όπως προστίθεται στην ανακοίνωση, προκύπτουν δύο βασικά συμπεράσματα. Αρχικά, ότι «Ο κ. Τσίπρας, κατά την προσφιλή του τακτική, εμπαίζει και κοροϊδεύει τους ελαιοπαραγωγούς ισχυριζόμενος ότι η κυβέρνησή του είχε εξασφαλίσει ποσό ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ για την ανακούφισή τους» αλλά και ότι:

«ο κ. Αραχωβίτης, κατά την προσφιλή του τακτική, εμπαίζει και κοροϊδεύει τους ελαιοπαραγωγούς ισχυριζόμενος ότι επί υπουργίας του είχε εξασφαλίσει ποσό ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ για την ανακούφισή τους». «Είναι ντροπή να συνεχίζουν να λένε ψέματα και να εξαπατούν τον αγροτικό κόσμο, παίζοντας με την αγωνία του», καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments