Αθλητισμός

Γιώργος Βασιλακόπουλος ΑΕΚ: “Πόλεμος” ανακοινώσεων ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΟΚ και την “κιτρινόμαυρη ΚΑΕ

Γιώργος Βασιλακόπουλος ΑΕΚ: “Πόλεμος” ανακοινώσεων ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΟΚ και την “κιτρινόμαυρη ΚΑΕ
Γιώργος Βασιλακόπουλος ΑΕΚ: Η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ και ο πρόεδρος της ΕΟΚ έχουν επιδοθεί σε έναν πόλεμο ανακοινώσεων με αφορμή των τελικό Κυπέλλου.

Γιώργος Βασιλακόπουλος ΑΕΚ:  “Βολές» κατά του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργου Βασιλακόπουλου, για την απόφαση να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου χωρίς την παρουσία οπαδών εξαπέλυσε η ΚΑΕ ΑΕΚ με μακροσκελή ανακοίνωσή της, με την οποία απαντά σ’ εκείνη της ΕΟΚ που έκανε λόγο για «παιχνίδι δημιουργίας εντυπώσεων».

Στη δική της ανακοίνωση η «κιτρινόμαυρη» εταιρεία τονίζει ότι «για ακόμη μία χρονιά, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αποφάσισε να κλείσει τις πόρτες και να οργανώσει έναν Τελικό “πριβέ”», υπογραμμίζει πως ο επικεφαλής της ΕΟΚ «δείχνει ανήμπορος και ανίκανος ν’ ανταποκριθεί στις επιταγές των καιρών, και με αντιδημοκρατικές διαδικασίες, αγνοώντας τη βούληση των τεσσάρων ομάδων (των ημιτελικών), επιμένει στη λογική των αποκλεισμών», ενώ εκφράζει την άποψη ότι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας «θα αποχωρήσει από το ελληνικό μπάσκετ ηττημένος και κρυπτόμενος».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία φέρει τον τίτλο «Θα αποχωρήσει ηττημένος και κρυπτόμενος», έχει ως εξής:  «Για πολλοστή φορά, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος με ακόμη μία απόφασή του, προκαλεί τη θυμηδία και τη δικαιολογημένη οργή των οπαδών μας, αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων όλων των ομάδων.

Για ακόμη μία χρονιά, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αποφάσισε να κλείσει τις πόρτες και να οργανώσει έναν Τελικό «πριβέ», αντί να εξελιχθεί αυτός σε γιορτή, όπως συμβαίνει στις προηγμένες μπασκετικά χώρες του κόσμου. Ο Βασιλακόπουλος, για άλλη μία φορά δείχνει ανήμπορος και ανίκανος ν’ ανταποκριθεί στις επιταγές των καιρών, και με αντιδημοκρατικές διαδικασίες, αγνοώντας τη βούληση των τεσσάρων ομάδων (των ημιτελικών), επιμένει στη λογική των αποκλεισμών, υποβαθμίζοντας – ευτελίζοντας το μοναδικό θεσμό, που ουσιαστικά διοργανώνει η Ομοσπονδία, ρίχνοντας νέο ράπισμα στο ελληνικό Μπάσκετ.

Ο Βασιλακόπουλος, παρότι διανύει τις «τελευταίες ημέρες της Πομπηίας», δεν επιθυμεί να αντιληφθεί την πραγματικότητα, δεν θέλει έστω για την υστεροφημία του να κάνει την… έκπληξη και να οργανώσει έναν «Τελικό» εφάμιλλο του ένδοξου παρελθόντος, πραγματοποιώντας αν μη τι άλλο μία «ηρωική έξοδο». Θα αποχωρήσει από το ελληνικό Μπάσκετ ηττημένος και κρυπτόμενος, αφού ξέχασε και ο ίδιος πότε εμφανίστηκε για τελευταία φορά σε ελληνικό γήπεδο για να παρακολουθήσει επίσημους αγώνες Ανδρών, του αθλήματος, στο οποίο φέρεται να ηγείται.

Βασιλακόπουλος σε Αγγελόπουλο: «Καταντάς γραφικός»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, απάντησε με μια λακωνική δήλωση στην επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του, μέσω ανακοίνωσης, η ΚΑΕ ΑΕΚ. Σε αυτήν ο επικεφαλής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αναφέρεται στον πρόεδρο της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας, Μάκη Αγγελόπουλο, τον οποίο ουσιαστικά χαρακτηρίζει «γραφικό»…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments