Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 69: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 6/2 – Κυπραίος και Ελένη κάνουν έρωτα

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 69: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 6/2 – Κυπραίος και Ελένη κάνουν έρωτα
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 69: Όσα θα δούμε στο αποψινό (06/02/2020) επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 69: Ο γάμος της Πηνελόπης και του Κλεομένη τελείται με επισημότητα, αφήνοντας συντετριμμένο τον Μελέτη. Ο Μιλτιάδης ομολογεί τα τρυφερά αισθήματά του στην Βιολέτα κι εκείνη ανταποκρίνεται θετικά, κάνοντάς τον ευτυχισμένο μετά από πολύ καιρό.Η Ελένη ζητάει από τον Κυπραίο να μείνει το βράδυ μαζί της και κάνουν έρωτα για πρώτη φορά. Αντίθετα η Πηνελόπη θα ζήσει μια ανορθόδοξη νύχτα γάμου με τον Κλεομένη.

Οι γυναίκες του χωριού συνασπίζονται με στόχο να βοηθήσουν τον Τόλλια, ο οποίος δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα χωρίς την Παγώνα.Κι ενώ ο Νικηφόρος κι η Ασημίνα ζουν τον έρωτα τους η Δρόσω τον προσεγγίζει κρυφά για να του αποκαλύψει κάτι που θα αλλάξει τη ζωή όλων.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Η ζαλάδα της Δρόσως βάζει σε υποψίες τον Νικηφόρο, όμως, εκείνη του αρνείται κατηγορηματικά πως είναι έγκυος. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό της Ελένης ενώ στο σπιτικό του Μιλτιάδη όλοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, μετά από το νέο χτύπημα της μοίρας. Η Θεοδοσία αποφασίζει ν’ αφήσει ελεύθερο τον Λάμπρο. Θα το δεχτεί ο Λάμπρος; Δυο βδομάδες μετά φτάνει η μέρα του γάμου της Πηνελόπης με τον Κλεομένη.

Ο Μελέτης, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και κάνει μια πρόταση στην Πηνελόπη που μπορεί να τινάξει στον αέρα τα πάντα. Παράλληλα, ο Προύσαλης ανακαλύπτει την εμπλοκή της Βιολέτας, στην εξαφάνιση της Παγώνας. Η Ρίζω κάνει μια ανακάλυψη για τη Δρόσω που θα την σοκάρει, ενώ ο Κυπραίος αποφασίζει να κάνει το επόμενο σημαντικό βήμα στη σχέση του με την Ελένη και την ζητά σε γάμο. Είναι το ίδιο δυνατός και ο έρωτας της Ελένης για να του πει το ναι ή η καρδιά της θα μείνει για πάντα στον Λάμπρο;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments