Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [06/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [06/02/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [06/02/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [06/02/20].

κριός

Δεν θέλεις τα όρια και οι περιορισμοί, να εμποδίζουν την εξέλιξη της σχέσης σου! Αντί όμως να ενοχλείσαι απ’ αυτούς, καλύτερα φρόντισε να συμμετέχετε περισσότερο, ο ένας στα ενδιαφέροντα του άλλου. Αν για παράδειγμα, ενδιαφέρεσαι ν’ ασχοληθείς με κάτι, που το ταίρι σου δεν το μοιράζεται μαζί σου, προσπάθησε να τον κάνεις να εμπλακεί περισσότερο μ’ αυτό. Μπορεί να αποδειχτεί πως είναι δεκτικός και ευγνώμων για την κίνησή σου.

ταύρος

Η ανάγκη αυτοπροστασίας σου, μπορεί να παρουσιάσει σημάδια ύφεσης και θα αποκαλύψεις στο ταίρι σου, συναισθήματα που μπορεί να κρατούσες κρυμμένα μέσα σου, μέχρι πρόσφατα. Σου προσφέρεται μια ευκαιρία συναισθηματικά, ακόμα κι αν αυτό που πρέπει να πεις ή να αποκαλύψεις, μπορεί να φανεί αρχικά πως είναι δυσάρεστο. Αλλά η αυθεντικότητά σου, θα εξασφαλίσει ότι για οποιαδήποτε αμηχανία, θα πάρει τη θέση της η άνεση.

δίδυμοι

Οι παθιασμένες σου προσπάθειες θα αποπληρωθούν αν πάρεις είδηση, ότι κάτι αλλάζει τώρα στη σχέση σου. Μια αίσθηση ανακούφισης ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, που βλέπει κάτι με τον ίδιο τρόπο ή βρίσκεται στην ίδια σελίδα με σένα, μπορεί να μετατρέψει μια αντίθετη άποψη, σε αποδοχή και συνεργασία. Επιτέλους.

καρκίνος

Η προσκόλληση σε ενοχλητικούς κανόνες ή περιορισμούς που αφορούν κάποιες περιστάσεις στη σχέση σου μπορεί να είναι κουραστική! Αλλά ακολούθησε το ρεύμα προς το παρόν. Η αντίδρασή σου, θα προκαλέσει περιπλοκές! Θα ωφεληθείς πολύ περισσότερο αν δείξεις πνεύμα υποστήριξης και συνεργασίας. Επιπλέον προσπάθησε, να είσαι όσο πιο ευέλικτη μπορείς. Οποιαδήποτε δυσαρέσκεια απέναντι σε ότι επιβάλλεται….μπορεί να οφείλεται σε σένα, που εστιάζεις υπερβολικά σε όσα θέλεις και χρειάζεσαι. Για σκέψου του κι αυτό.

λέων

Ένα νέο κύμα άνεσης θα προκύψει στη σχέση σου αυτή τη στιγμή. Αυτό ίσως έχει να κάνει περισσότερο με τη σωματική άνεση και το περιβάλλον σου, καθώς υπάρχει ένα νέο επίπεδο ζεστασιάς και κατανόησης που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει γρηγορότερα. Το να αισθάνεσαι πιο άνετα με το «αβέβαιο»… μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με τον εραστή σου. Άφησέ το να εξελιχθεί, όπως σκοπεύει να κάνει.

παρθένος

Θα φανεί πολύ σέξι η προσπάθεια που καταβάλλεις με το ταίρι σου, να σκεφτείτε τρόπους για να κάνετε ένα κοινό όνειρο πραγματικότητα! Ένα σχέδιο που είχατε βάλει στην άκρη…θα μπορέσετε να το διαμορφώσετε, ώστε να πραγματοποιηθεί σύντομα. Αν πρόκειται για ένα νέο επίπεδο ασφάλειας και σταθερότητας στη σχέση σας, τότε θα πρέπει να το δημιουργήσετε.

ζυγός

Ξέρεις τι είναι αυτό που δεν βρίσκεται στον έλεγχό σου σε ό,τι αφορά τη σχέση σου και θα είναι η βάση μιας συζήτησης με τον εραστή σου. Πολλά μπορεί να φαίνονται ασαφή ή ασταθή, αλλά υπάρχουν όρια στην επιρροή που μπορείς να έχεις. Ο αγαπημένος σου, μπορεί να χρειαστεί να καταλάβει τι ακριβώς προσπαθείς να του πεις. Ξέρεις πως κάνεις, ό,τι καλύτερο μπορείς για τη σχέση σας. Διασαφηνίζοντάς το με τον σωστό τρόπο, μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται να ακούσει.

σκορπιός

Μπορούν να υπάρξουν εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, αν μπορέσεις να τις εντοπίσεις και να τις αγκαλιάσεις. Η αύξηση της αυτοπεποίθησής σου και η αίσθηση ότι δε θα υποχρεωθείς ν’ αναλάβεις ορισμένες ευθύνες, θα σε κάνουν δεκτική σε ό,τι ευκαιρία προκύψει για διασκέδαση και φλερτ. Απελευθερωμένη από την αίσθηση του καθήκοντος, θα ζήσεις αξέχαστες και συγκινητικές στιγμές.

τοξότης

Μπορείς να πάψεις ν’ αναρωτιέσαι για το «τι θα γινόταν αν» στη σχέση σου, αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, θα χρειαστεί να καταβάλλεις κάποια προσπάθεια για να μετατρέψεις αυτό που φαίνεται ουτοπιστικό…. σε κάτι απτό. Αν είσαι διατεθειμένη, να δείξεις περισσότερο θάρρος και πίστη, τότε οποιαδήποτε αβεβαιότητα, θα εξαφανιστεί.

αιγόκερως

Ίσως χρειαστεί να αναλάβεις το προβάδισμα ή να προσπαθήσεις περισσότερο από σε κάποια θέματα που αφορούν τη σχέση σου. Θα ήθελες να δεις τον εραστή σου, να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία αντί να στηρίζεται σε σένα. Αλλά αν του δώσεις την ευκαιρία να αποκτήσει περισσότερο έλεγχο, τότε θα δεις πως θα το κάνει.

υδροχόος

Θα εκπλαγείς συνειδητοποιώντας, πως ίσως υπάρχει μια αίσθηση παραίτησης στη σχέση σου. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι επιζήμιο στο δεσμό σου, ώστε να νιώσετε και οι δύο παραιτημένοι. Το να συγκρίνετε με τον εραστή σου, τη σχέση σας με κάποιου άλλου ζευγαριού, δε βοηθάει κανένα σας. Εσείς οι δύο, έχετε κάθε λόγο να αισθάνεστε περήφανοι για όσα έχετε! Το να κάνετε συγκρίσεις με κάποιους άλλους….είναι άδικο και περιττό.

ιχθύες

Μια κοινή δημιουργική ιδέα ή ένα σχέδιο, θα εκδηλωθεί. Θα πρέπει να το μοιραστείς με τον αγαπημένο σου. Γιατί δεν είναι κάτι φανταστικό. Μην παραμερίζεις τα οράματά σου, μέχρι ν’ ανακαλύψεις τις δυνατότητές τους. Η σχέση σου, μπορεί να ωφεληθεί θαυμάσια, αν γίνουν αυτά τα οράματα πραγματικά….εδώ και τώρα

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments