Αθλητισμός

Μάσιμο Καρέρα σύστημα: Ερωτηματικό ο Λόπεζ ενόψει Παναθηναϊκού

Μάσιμο Καρέρα σύστημα: Ερωτηματικό ο Λόπεζ ενόψει Παναθηναϊκού
Μάσιμο Καρέρα σύστημα: Ο Ιταλός τεχνικός καταστρώνει τα σχέδιά του για το ντέρμπι με τους "Πράσινους" έχοντας γεμάτο απουσιολόγιο, αποτέλεσμα που κάνει δύσκολο το έργο του για τη ανακοίνωση της ενδεκάδας.

Μάσιμο Καρέρα σύστημα: Σε ρυθμούς ντέρμπι βρίσκεται η Ένωση, με τον “Δικέφαλο” να ετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό τη Κυριακή. Οι “Κιτρινόμαυροι” στοχεύουν σε νίκη, η οποία θα τους διατηρήσει στη τρίτη θέση και σε απόσταση από τον προσεχή τους αντίπαλο, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω.

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα “πονοκεφαλιάζει” καθώς γνωρίζει πως Σιμόες και Ολιβέιρα έχουν τεθεί εκτός μάχης για τον προσεχή κρίσιμο αγώνα. Μαζί με τους δύο παραπάνω, στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δύσκολα θα βρεθούν τη Κυριακή στο ΟΑΚΑ είναι και ο Χρήστος Αλμπάνης, με τον Έλληνα επιθετικό να αντιμετωπίζει μια ελαφρά κάκωση στο γόνατο.

Στα μετόπισθεν, ο Μάσιμο Καρέρα περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Έλντερ Λόπεζ. Ο Πορτογάλος αριστερός οπισθοφύλακας θα δοκιμάσει σήμερα να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και αν αυτό επιτευχθεί τότε πιθανότατα ο Καρέρα να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους “Πράσινους”. Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Ιταλός τεχνικός είναι σαφές πως θα κινηθεί σε περιορισμένο ροτέισον ρίχνοντας στη μάχη όλα τα διαθέσιμα όπλα του με σκοπό την νίκη επί του “Τριφυλλιού”. Οι “Κιτρινόμαυροι” το τελευταίο διάστημα έχουν δημιουργήσει ένα σερί με θετικά αποτελέσματα, το οποίο επιθυμούν να συνεχιστεί και στο αθηναϊκό ντέρμπι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments