Ελλάδα

Θεσσαλονίκη εμπρησμός: Δύο οχήματα τυλίχτηκαν στις φλόγες

Θεσσαλονίκη εμπρησμός: Δύο οχήματα τυλίχτηκαν στις φλόγες
Θεσσαλονίκη εμπρησμός: Το ένα αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο σε αγροτική περιοχή του Αγίου Αθανασίου κοντά στην γέφυρα Αξιού, ενώ το άλλο σταθμευμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας στου Νέους Επιβάτες.

Θεσσαλονίκη φωτιά: Δύο οχήματα έγιναν παρανάλωμα του πυρός τα ξημερώματα της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα στις 02:45 π.μ η φωτιά εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο, το οποίο έπειτα από έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο σε αγροτική περιοχή του Αγίου Αθανασίου κοντά στην γέφυρα Αξιού. Επιπλέον σύμφωνα με  πληροφορίες της αστυνομίας, την προηγούμενη ημέρα του συμβάντος είχε δηλωθεί η κλοπή του συγκεκριμένου οχήματος στο Τμήμα Ασφάλειας Ευόσμου. Την προανάκριση για το συμβάν ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκηδόνας.

Επιπλέον, στις 04:00 τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας ένα ανάλογο περιστατικό συνέβη, όταν ξέσπασε φωτιά σε ένα δεύτερο αυτοκίνητο στους Νέους Επιβάτες του δήμου Θερμαϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας, ενώ τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα, η αστυνομία ωστόσο διερευνά το συμβάν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments