Video

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτές είναι οι αποκαλύψεις των ηθοποιών για τα επόμενα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτές είναι οι αποκαλύψεις των ηθοποιών για τα επόμενα επεισόδια
Άγριες Μέλισσες spoiler: Οι τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 θα έρθουν αντιμέτωποι με γεγονότα που δεν θα πιστεύουν.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Καταιγιστικές είναι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς που σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και στέκεται επάξια απέναντι στον σίφουνα που ακούει στο όνομα “Master chef“. Καθημερινά όσο τα επεισόδια πληθαίνουν βγαίνουν στην δημοσιότητα νέα δεδομένα για τους κατοίκους του Διαφανίου που κρατούν σε αγωνία το τηλεοπτικό κοινό. Στην προκειμένη περίπτωση Το Πρωινό και η Νάνσυ Παραδεισανού συνάντησαν 3 εκ των πρωταγωνιστών του σίριαλ οι οποίοι έκαναν αποκαλύψεις για τη συνέχεια της σειράς.

Αναλυτικά όσα είπαν ο ενωμοτάρχης, ο παπάς και ο Μελέτης

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας

Στο επεισόδιο 70 της Δευτέρας (10/02/2020) θα δούμε πως: Ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως η συμφωνία που έκανε με τον Δούκα ήταν μια κοροϊδία, ενώ αναγκάζεται ν’ αποκαλύψει στον Λάμπρο την απάτη του αδερφού του, με την διαθήκη. Ο Λάμπρος αποφασίζει ν’ αντιμετωπίσει μόνος του τον Δούκα, με απρόσμενες συνέπειες. Ο Κυπραίος πείθει τη νύφη του Νέστορα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον πεθερό της και ο Νέστορας πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Παράλληλα, ο Νικηφόρος καταρρακώνεται απ’ την εγκυμοσύνη της Δρόσως. Προσπαθεί να βρει μια λύση, που δεν είναι άλλη απ’ το να τερματίσουν την εγκυμοσύνη. Θα δεχτεί, όμως, η Δρόσω;

Την ίδια ώρα, ο Μελέτης κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση στην φρεσκοπαντρεμένη Πηνελόπη για ν’ απαλλαγεί μια και καλή απ’ τον Κλεομένη. Η Ελένη έχει ν’ αντιμετωπίσει την έντονη αντίδραση της Ασημίνας, στην απόφαση της να «κοιμάται» αστεφάνωτη με τον Κυπραίο. Τότε, η Ελένη παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της, ενώ την ίδια στιγμή η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι φοβερό για τον Κυπραίο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments