Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής [07/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής [07/02/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [07/02/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [07/02/20].

κριός

Η διαίσθησή σου υποστηρίζεται από κάποιες ενδιαφέρουσες σκέψεις που αφορούν τα ερωτικά σου, αλλά μην αποσυνδεθείς από τις παθιασμένες επιθυμίες σου. Η σκέψη για το τι θέλεις στο όνομα της αγάπης είναι ένα πράγμα, αλλά η πραγματική και απτή πρόοδος, εξαρτάται από το να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που νιώθεις. Αυτή είναι μια ισορροπία, που αξίζει να καταβάλεις προσπάθεια, για να γίνει σωστά.

ταύρος

Οποιεσδήποτε αμφιβολίες ή ακόμη και υποψίες που έχεις και αφορούν την ερωτική σου ζωή, μην τις αντιμετωπίζεις σαν «κώδωνες κινδύνου» όταν και οι δύο σε ενθαρρύνουν να επικεντρωθείς στα συμφέροντά σου. Μην πείσεις τον εαυτό σου, πως έχασες τη σχέση σου ή πως ό,τι είναι μπερδεμένο δεν επανορθώνεται. Καλύτερα ψάξε μέσα σου για ιδέες και απαντήσεις. Με τη σωστή προσπάθεια, θα εκπλαγείς με το πόσες θα βρεις.

δίδυμοι

Θα σου είναι πολύ εύκολο να κατηγορήσεις τον εραστή σου για την αρνητική σου διάθεση. Καλύτερα όμως εξέτασε τις τρέχουσες συνθήκες της σχέσης σου, γιατί θα μπορέσεις να διακρίνεις πού πρέπει να αντικατασταθεί ο εφησυχασμός που επικρατεί, με μπόλικο αυθορμητισμό. Αν η σχέση σου, έχει πέσει στη ρουτίνα ή κινείστε και οι δύο μέσα σ’ αυτή μηχανικά, τότε είναι η ευκαιρία σου τώρα, να φτάσεις την αδρεναλίνη στα ύψη, κάνοντας κάτι παράξενο κι ευχάριστο συνάμα, με το σύντροφό σου.

καρκίνος

Αν κάνεις μια δραματική κίνηση στη σχέση σου, θα έχει επιπτώσεις! Γι’ αυτό σκέψου καλά πριν το κάνεις. Η επιθυμία σου να δεις, τι μπορεί να φέρει λίγο ρίσκο…. είναι κατανοητή. Αλλά μπορεί να υπάρξει μια μεγαλύτερη εικόνα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν βλέπεις με ακρίβεια κάποιες συγκεκριμένες περιστάσεις. Η δράση θα προκαλέσει αντίδραση. Αυτό είναι πολύ σαφές! Αλλά θα πρέπει να δεις με ρεαλισμό, αυτό που θα ανακαλύψεις.

λέων

Η διαίσθησή σου, μπορεί να φωνάζει δυνατά για το τι πρέπει να κάνεις για τις ανάγκες του εραστή σου σήμερα. Ωστόσο, αν του ζητήσεις ξεκάθαρα να σου πει τι χρειάζεται, θα είναι η καλύτερη κίνηση. Αντί να προσφέρεις υπερβολικές ή εξωφρενικές χειρονομίες αγάπης, μάθε καλύτερα τι θέλει εκείνος. Το να είσαι συναισθηματικά γενναιόδωρη, θα έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Ίσως η υποστήριξή σου, να είναι αυτό που θέλει πραγματικά από σένα το ταίρι σου.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

παρθένος

Βλέποντας ένα ερωτικό καβγαδάκι με τη σωστή προοπτική, μπορεί να σε βοηθήσει να βγάλεις ικανοποιητικά συμπεράσματα. Χρειάζεται… ή αξίζει το θέμα τόση πολύ ενέργεια, όση πιστεύεις ό,τι πρέπει να παράσχεις. Έχεις μια επιλογή για το πώς θ’ αντιδράσεις σ’ αυτό. Και ή θα φέρεις αρνητισμό ή αισθησιακό πάθος στη ζωή σου. Σίγουρα, γνωρίζεις το αυτονόητο.

ζυγός

Μια ουσιαστική συζήτηση ή ανταλλαγή με το ταίρι σου, θα χρειαστεί μια συντονισμένη προσπάθεια για να διασφαλίσεις ότι το μήνυμά σου είναι ξεκάθαρο. Το θέμα θα έχει δύο σκέλη… αν σκοπεύεις να ξεχωρίσεις τις ανάγκες, από τις επιθυμίες σου. Όταν πρόκειται για ρομαντικές συζητήσεις, δεν υπάρχει τίποτα εγωιστικό στην επισήμανση αυτού που πιστεύεις, ότι λείπει από τη σχέση σου Αρκεί η ευαισθησία….να στηρίζει κάθε λέξη σου.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

σκορπιός

Ένα μικρό θέμα κινδυνεύει να γίνει υπερβολικό… οπότε προσπάθησε να το δεις ρεαλιστικά, πριν πεισμώσεις υποστηρίζοντας την άποψή σου. Μπορείς…. ή να προσθέσεις στην ένταση ή να παίξεις ένα σημαντικό ρόλο στην εξομάλυνσή της. Να είσαι υπέρ της ειρηνικής λύσης. Αν νομίζεις πως αυτό θέλει ο σύντροφός σου….τότε έχεις απόλυτο δίκιο.

τοξότης

Μπορεί να γνωρίζεις μια απόφαση που πρέπει να παρθεί, γύρω από τα ερωτικά σου θέματα. Και θα είναι επίσης ολοφάνερο, πως ο καλύτερος τρόπος για την εξέλιξη που επιζητάς, μπορεί να μην είναι ο ευκολότερος. Ωστόσο, είναι σημαντικό να καταστήσεις σαφές σ’ αυτόν που αγαπάς, ότι έχεις εξετάσει τις ανάγκες σου, κατά τη διαδικασία της λήψης των αποφάσεων σου. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα, για να τον υποχρεώσεις να σε ακούσει.

αιγόκερως

Μπορεί να έχεις πολλές επιλογές, σχετικά με το πού κατευθύνεται η σχέση σου αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, πολλές απ’ αυτές κλίνουν προς τη δημιουργία ενός βαθύτερου επιπέδου ασφάλειας και σταθερότητας, όπως και μιας συγκατοίκησης. Επίσης, θα μπορούσε ένα κοινό σας ταλέντο ή μια δεξιότητα, να σας ωθήσει να σκεφτείτε τρόπους για να δείτε πώς μπορείτε να το εξελίξετε.

υδροχόος

Δεν χρειάζεται να περιμένεις να επιστρέψουν οι καλές εποχές στα ερωτικά σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα μπορεί να είναι ιδιαίτερα δυσάρεστα τώρα, αλλά έχεις την ελευθερία να φέρεις αυθορμητισμό στη σχέση σου… και θα το κάνεις, χωρίς κόπο. Μπορεί επίσης να είναι η μοναδική προσέγγιση που έχεις στα ερωτικά σου, που θα δώσει το χαμόγελο στα χείλη του αγαπημένου σου….κάτι που κανείς άλλος δεν κατάφερε.

ιχθύες

Εκφράζοντας αυτό που πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει για να σχηματιστεί ή να ενισχυθεί η σχέση σου, ίσως ξεχάσεις αφηρημένα να αναφέρεις, ότι οι προτάσεις σου εμπλέκουν και το ταίρι σου…όχι μόνο εσένα. Θα φανείς, χωρίς να το θέλεις, εγωίστρια, όταν εξηγείς το πώς βλέπεις την πορεία της σχέσης σας. Λίγες περισσότερες λέξεις όπως «εμείς» και «εσύ» δεν θα βλάψουν κανέναν.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play