Αθλητισμός

ΠΑΟΚ ΟΦΗ: Με Βιεϊρίνια και Ίνγκασον κόντρα στους Κρητικούς

ΠΑΟΚ ΟΦΗ: Με Βιεϊρίνια και Ίνγκασον κόντρα στους Κρητικούς
ΠΑΟΚ ΟΦΗ: Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνει σήμερα την μίνι προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με τους Κρητικούς στο γήπεδο της Τούμπας.

ΠΑΟΚ ΟΦΗ: Η νίκη επί του Παναθηναϊκού στα πλαίσια του κυπέλλου Ελλάδος επανέφερε το καλό κλίμα στις τάξεις του “Δικέφαλου του Βορρά”. Ο ΠΑΟΚ με το 2-0 αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να το “κουβαλήσει ως προίκα” στο ΟΑΚΑ και να επιζητήσει εκεί μια καλή εμφάνιση, η οποία αυτομάτως θα του σφραγίσει την είσοδό του στα ημιτελικά του θεσμού.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη δεν έχει περιθώρια για χαλάρωση και εφησυχασμό, μιας και αύριο τίθεται αντιμέτωπη με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα. Οι Κρητικοί εμφανίζονται ικανοί για να κάνουν τη ζημιά στους αντιπάλους τους, έτσι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα δεν αναμένεται να προβεί σε μεγάλες αλλαγές ρίχνοντας στη μάχη τα περισσότερα από τα βασικά του όπλα.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Πορτογάλος προπονητής προσπάθησε να δώσει ανάσες στους ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν με τον Παναθηναϊκό. Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ίνγκι Ίνγκασον πραγματοποίησαν ειδικό πρόγραμμα μιας και από το ματς με τους “Πράσινους” αποκόμισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Αυτά ωστόσο δεν αποκλείεται να τους στερήσουν τη συμμετοχή στο αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να τους ρίχνει κανονικά στη μάχη. Στη διάθεση του Φερέιρα επέστρεψε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος προπονείται σε φουλ ρυθμούς. Ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι μονάχα η νίκη, η οποία θα διατηρήσει τον σύλλογο σε απόσταση βολής από την κορυφή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments