Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου [08/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου [08/02/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (08/02/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (08/02/20).

κριός

Μπορεί να υπάρχει κάτι συναρπαστικό στην παθιασμένη ερωτική σου προσέγγιση! Αλλά να ξέρεις πως οποιαδήποτε παρορμητικότητα, μπορεί να οδηγήσει αργότερα σε μία προσπάθεια να τακτοποιήσεις τις καταστάσεις, που θα δημιουργηθούν. Η γραμμή ανάμεσα στο πάθος και το δυναμισμό, είναι θολή και ίσως χρειαστεί να κάνεις περισσότερα από μια συντονισμένη προσπάθεια για ν’ αποκαταστήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου. Το να προσπαθείς να κρατάς ήρεμα και διαχειρίσιμα τα πράγματα τώρα, δεν είναι βαρετό…είναι απαραίτητο.

ταύρος

Τι σου συμβαίνει αυτό το διάστημα και είσαι αμυντική? Αντιδράς χωρίς λόγο ακόμη και στο πιο αθώο σχόλιο. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για σένα και θέλει να ξέρει πώς είσαι, δε σημαίνει πως σε φλερτάρει ή ξεπερνάει τα όρια. Ίσως η απόμακρη στάση σου, να θεωρείται από ορισμένους, εξαιρετικά γοητευτική. Να είσαι πιο δεκτική στη ζεστασιά που σου προσφέρεται αυτό το διάστημα.

δίδυμοι

Θα ωφεληθείς αν μοιραστείς κάποιες ιδέες που έχεις κρατήσει για τον εαυτό σου, με τον αγαπημένο σου. Μην αποκλείεις τις χρήσιμες γνώσεις που μπορεί να σου προσφέρει, οι οποίες θα σε οδηγήσουν να εξετάσεις το ενδεχόμενο, να προχωρήσεις αυτήν την ιδέα. Η απόδειξη, πως όλοι μπορούμε να πλησιάσουμε ή και να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας, θα τη βρεις μπροστά σου, αρκεί ν’ ανοιχτείς στο ταίρι σου και να τον αφήσεις να σου προσφέρει την αμερόληπτη άποψή του.

καρκίνος

Αν βιώσεις μια ρομαντική κατάσταση στη σχέση σου, τότε ίσως είναι μια πολύ καλή περίπτωση! Ίσως η καλύτερη μέχρι τώρα. Θα εκπλαγείς με το συμπέρασμα που θα βγάλεις, ειδικά αν ορισμένες περιστάσεις ή μια συγκεκριμένη ρύθμιση, φαινόταν άκαμπτη. Ίσως χρειαστεί χρόνος για να μάθεις από ένα συγκεκριμένο μάθημα, αλλά μπορείς να το εφαρμόσεις και να προχωρήσεις κάτι στην ερωτική σου ζωή, τώρα.

λέων

Εσύ και ο σύντροφός σου, μπορεί να έχετε αντίθετες απόψεις για το πώς πρέπει να χειριστείτε μια κοινή κατάσταση. Ίσως να πιστεύεις, ότι επειδή φαίνεται ότι σε επηρεάζει περισσότερο σε πρώτη φάση, πρέπει να έχεις τον τελευταίο λόγο. Ωστόσο, το αντικείμενο του πόθου σου, έχει απόψεις, που δεν μπορούν να αγνοηθούν. Εμπιστέψου, ότι αυτές θα είναι χρήσιμες και όχι επικριτικές.

παρθένος

Υπάρχει κάτι σχετικά με τον τρόπο που ο αγαπημένος σου χειρίζεται ή προσεγγίζει ένα συγκεκριμένο θέμα, που σ’ ενοχλεί αφάνταστα. Ίσως, είναι η έλλειψη της προσέγγισής του σε κάτι, που πιστεύεις ότι δε θα πρέπει να το συνδέει, μ’ αυτό που σ’ ενοχλεί. Ωστόσο, υπάρχουν όρια στο πόσο μπορείς να τον ωθήσεις να κάνει κάτι με τον τρόπο που θα το έκανες εσύ. Άφησε η άποψή σου, να σιγοβράσει για λίγο περισσότερο στο μυαλό του.

ζυγός

Αν είσαι σε σχέση, τότε θα υπάρχει κάτι γλυκό στις ευγενικές και στοργικές χειρονομίες σου, απέναντι στον εραστή σου. Μπορείς να ανακοινώσεις αυτά που έχει καταφέρει στο διαδίκτυο, αλλά ακόμη κι αν δεν κάνεις κάτι τέτοιο, θα νιώθεις χαρούμενη και μόνο που το σκέφτηκες. Αν είσαι ελεύθερη, τότε κάτι που κάποιος δε σου λέει προφορικά… αλλά στο δείχνει μ’ ένα ιδιαίτερο τρόπο, θα το βρεις έντονα δελεαστικό.

σκορπιός

Αν θέλεις να εντείνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου, τότε εξέτασε αν θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Ενδέχεται να έχεις ενεργοποιήσει ορισμένα αμφιλεγόμενα θέματα ή ακόμα και θέματα ταμπού. Μπορεί όμως να διαπιστώσεις, ότι οι συζητήσεις θα είναι σύντομες, αν οι προθέσεις σου βρουν την ανταπόκριση από τον εραστή σου. Μην επιτρέπεις στο «έντονο» να γίνει «άβολο» ή ενοχλητικό.

τοξότης

Θα νιώσεις πως έχεις κολλήσει στη μέση ενός ερωτικού σεναρίου κι αυτό περιλαμβάνει την εξισορρόπηση της ερωτικής με την κοινωνική σου ζωή. Μπορεί όμως να περιλαμβάνει και την προσπάθεια δημιουργίας ενός ισχυρότερου δεσμού ανάμεσα στο ταίρι σου, και τον φιλικό σου κύκλο. Καλύτερα άφησε να δημιουργηθούν σταδιακά αυτοί οι δεσμοί.

αιγόκερως

Αν και νιώθεις πως έχει δοθεί ένα πράσινο φως για τη νέα εποχή που ξεκινάει στην ερωτική σου ζωή, γνωρίζεις πως θα χρειαστείς μεγάλη υπομονή και αρκετή προσπάθεια για να φέρεις τα πράγματα στην ιδανική για σένα κατάσταση. Ωστόσο, η εξέλιξη της σχέσης σου, θα είναι καθησυχαστικά απλή, λαμβάνοντας υπόψη τι αφήνεις πίσω ή τι αλλάζεις

υδροχόος

Μπορεί να φαίνεται πως αυτό που σχεδιάζεις με τον αγαπημένο σου, να είναι συναρπαστικό τη μια στιγμή και προβληματικό την επόμενη. Αυτό μπορεί να αφορά ιδιαίτερα τα ταξιδιωτικά πλάνα που επιθυμείς να πραγματοποιηθούν, αλλά ένας έλεγχος της πραγματικότητας θα μπορούσε να οδηγήσει στον εντοπισμό των λόγων, που δεν πρέπει να τα επιδιώξεις τώρα. Ωστόσο, μην υποτιμάς τον τρόπο που περιορίζεις με το ταίρι σου, τις επιλογές σου. Σύντομα, θα βιώσεις ένα καταπληκτικό σχέδιο.

ιχθύες

Αν θέλεις να κάνεις μια σημαντική ανακοίνωση στο ταίρι σου, τότε θα εκτιμήσεις την υπομονή σου, που σε βοήθησε να καταφέρεις να την κάνεις τώρα. Ακόμα κι αν ο σύντροφός σου, δεν είχε ιδέα για ένα σημαντικό σχέδιο ή μια φιλοδοξία σου, είναι απίθανο να υποτιμήσεις την αξία της υποστήριξης που σου προσφέρει. Μπορείς επίσης να είσαι σίγουρη, ότι μοιράζεται την περηφάνεια σου, σε ό, τι κι αν είναι αυτό.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play