Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [09/02/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [09/02/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (09/02/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (09/02/20).

Κριός

Οι νέες γνωριμίες σας ενθουσιάζουν και προσθέτουν κάτι καινούργιο στην ερωτική σας ζωή. Να είστε τολμηροί στις κοινωνικές σας συναναστροφές αν θέλετε να μετατρέψετε κάποιες από αυτές τις γνωριμίες και ερωτικές σχέσεις. Μια απροσδόκητη πρόταση μπορεί να έχει καλή έκβαση.

Ταύρος

Η αγάπη εμφανίζεται εκεί που δεν το περιμένετε, αλλά πρώτα θα πρέπει να σταματήσετε να την ψάχνετε μανιωδώς. Αντ’ αυτού, σκεφτείτε τι σας αρέσει να κάνετε, τι είδους άνθρωποι σας αρέσουν και τι θέλετε να πετύχετε στην ερωτική σας ζωή.

Δίδυμοι

Έχετε μια χαλαρή, ανεπιτήδευτη γοητεία σήμερα. Το πνεύμα σας λάμπει και έχετε το χάρισμα να δημιουργείτε δομή εκεί που δεν υπάρχει. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μικρή σύγχυση σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή.

Καρκίνος

Είστε έτοιμοι να αποκαλύψετε τα συναισθήματα σας αλλά είναι αυτό το άτομο κατάλληλο για να τα κατανοήσει; Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Θα πρέπει να φυλάξετε την πολύτιμη καρδιά σας και να τη δώσετε στον σωστό άνθρωπο.

Λέων

Ένα υποψήφιο φλερτ θέλει να σας μιλήσει αλλά δεν έχετε καθόλου ελεύθερο χρόνο. Ενημερώστε το και κλείστε ένα ραντεβού όταν θα μπορείτε να του αφιερώσετε την αμέριστη προσοχή σας. Είναι πιο ευγενικό από το να αποφεύγετε τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα του.

Παρθένος

Η ζωή σας είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένη τώρα. Τα άστρα φέρνουν κάποιες απροσδόκητες επιρροές στην καθημερινότητα σας. Από το στόμα σας βγαίνουν τα πιο αναπάντεχα πράγματα και τραβάτε την προσοχή από μερικά πολύ ενδιαφέροντα άτομα.

Ζυγός

Σήμερα αφιερώστε χρόνο για να παρατηρήσετε την άνοδο και την πτώση των συναισθημάτων σας. Έτσι, τα όρια που πρέπει να θέσετε σε μια εκκολαπτόμενη σχέση θα γίνουν πιο ξεκάθαρα. Στην επόμενη φάση, πείτε με ειλικρίνεια αυτό που αισθάνεστε.

Σκορπιός

Έχετε εκτεταμένο φιλικό κύκλο. Δε νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να αναζητήσετε την επόμενη ερωτική σας σχέση μέσα από αυτή την πηγή; Μοιραστείτε μαζί τους τι θέλετε και τι ψάχνετε από μια σχέση. Θα χαρούν να σας βοηθήσουν.

Τοξότης

Το να «περιμένετε το αναπάντεχο» είναι το προσωπικό σας μότο αυτή τη στιγμή σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, και ορθώς. Κάποιες αντικρουόμενες αστρικές επιρροές προκαλούν ένα μικρό χάος γύρω σας, που χρειάζεται τη σοφία και την οξυδέρκεια σας. Θα υπάρξουν θετικές αλλαγές.

Αιγόκερως

Έχετε μια υπέροχη ευκαιρία να ανανεώσετε την εικόνα σας με μερικές αλλαγές από έξω (σκισμένα τζιν; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω!) προς τα μέσα (τέλος στην αρνητικότητα). Μια νέα στάση ζωής θα σας φέρει νέες ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή.

Υδροχόος

Κρατηθείτε γερά! Η ερωτική σας ζωή τώρα έχει μπει σε γρήγορη κίνηση και απαιτεί επιπλέον χρόνο και ενέργεια από εσάς. Αυτό είναι καλό. Θα απολαύσετε τη διαδρομή. Απλά φροντίστε να μην εξαντληθείτε από τους γρήγορους ρυθμούς.

Ιχθύες

Σας περιμένουν μερικές συναρπαστικές στιγμές στο εγγύς μέλλον. Για να μπείτε στη σωστή νοοτροπία, απολύστε κάτι που σας αρέσει πολύ. Τα προσωπικά σας ζητήματα σύντομα θα βελτιωθούν, κάτι που θα είναι ένας ακόμη λόγος για να το γιορτάσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments