Διεθνή

Billy Porter Όσκαρ 2020: Με χρυσή τουαλέτα εμπνευσμένη από τη βασιλική οικογένεια [pics]

Billy Porter Όσκαρ 2020: Με χρυσή τουαλέτα εμπνευσμένη από τη βασιλική οικογένεια [pics]
Billy Porter Όσκαρ 2020: Ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση από τον πολυτάλαντο perfomer.

Billy Porter Όσκαρ 2020: Οι θαυμαστές του διάσημου πολυτάλαντου performer δεν έβλεπαν την ώρα για την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί. Ο 50χρονος Billy Porter μονοπώλησε το κόκκινο χαλί των Όσκαρ 2020 με μια τουαλέτα «πουλί του παραδείσου». Ο περσινός αντισυμβατικός και πρωτότυπος συνδυασμός σμόκιν και τουαλέτας έκανε θραύση, αλλά φέτος τα χρυσά φτεράκια σχολιάστηκαν πιο θερμά. Ο Billy Porter εμπνεύστηκε από τη βασιλική οικογένεια, όπως είπε ο στυλίστας του Sam Ratelle. Η τουαλέτα του ήταν δημιουργία του Giles Deacon.

Ο Billy Porter είναι Αμερικανός περφόρμερ στο θέατρο Μπρόντγουεϊ, τραγουδιστής και ηθοποιός. Σπούδασε μιούζικαλ στη Δραματική Σχολή Δημιουργικών και Παραστατικών Τεχνών του Πίτσμπουργκ και απέκτησε φήμη στο Μπρόντγουεϊ πριν ξεκινήσει η σόλο καριέρα του ως τραγουδιστής και ηθοποιός. Το 2013 κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού σε Μιούζικαλ για το ρόλο του ως Λόλα στο «Kinky Boots» στα 67α Βραβεία Τόνυ.

Για τον ρόλο του, κέρδισε επίσης τα βραβεία Drama Desk και Outer Critics Circle Καλύτερου Ηθοποιού σε Μιούζικαλ. Το 2014, ο Πόρτερ κέρδισε το βραβείο Grammy για το καλύτερο άλμπουμ μιούζικαλ για το «Kinky Boots». Πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Pose», για την οποία ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα και το 2019 κέρδισε το Βραβείο Emmy Ζώνης Υψηλής Τηλεθέασης Α’ Αντρικού Ρόλου σε Δραματική Σειρά – και έγινε ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος μαύρος άνδρας που έλαβε υποψηφιότητα και κέρδισε σε οποιαδήποτε κατηγορία Α’ Ρόλου στα βραβεία Emmy.

Δείτε την εμφάνιση του Billy Porter στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ 2020

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments