Lifestyle

Scarlett Johansson Όσκαρ 2020: Η διατροφή που ακολουθεί η πανέμορφη ηθοποιός

Scarlett Johansson Όσκαρ 2020: Η διατροφή που ακολουθεί η πανέμορφη ηθοποιός
Scarlett Johansson Όσκαρ 2020: Η χολιγουντιανή ηθοποιός διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια ένα από τα καλύτερα κορμιά που έχουν βρεθεί στην μεγάλη οθόνη. Ποια είναι όμως τα μυστικά της;

Scarlett Johansson:  Oscars’ Night, Tonight και αυτή την Κυριακή τη δροσίζει αέρας Χολλυγουντιανός. Αέρας λάμψης και προβολών. Όλα τα μάτια στραμμένα στην πιο λαμπερή απονομή. Αγαπημένοι ηθοποιοί, πρωταγωνιστές της μεγάλης οθόνης φορούν τα καλά τους και ετοιμάζονται να περπατήσουν το Red Carpet, που, κάθε χρόνο, συζητιέται όσο κανένα άλλο. Καλλίγραμμες φιγούρες, ντυμένες με ρούχα υψηλής ραπτικής από οίκους που όλοι (λίγο ή πολύ) επιθυμούμε να φορέσουμε μία φορά στη ζωή μας. All Eyes On Them!

Εμείς, περιμένουμε να δούμε τι θα φορέσει η (λατρεμένη μας) Scarlett Johansson. Το κορίτσι με το εκτυφλωτικό χαμόγελο και το εντυπωσιακό σώμα, που αναδεικνύει κάθε ρούχο. Πώς θα μπορούσε αλλιώς;

Ποια είναι, λοιπόν, η διατροφή που ακολουθεί η Οσκαρική Scarlett;

Αν σου ζητούσαν να περιγράψεις με μία λέξη τη διατροφή της Scarlett Johansson, τότε αυτή, φίλη μου, θα ήταν η κυκλική. Πώς λειτουργεί; Ουσιαστικά, τις μισές ημέρες της εβδομάδας καταναλώνει γεύματα με υψηλή διατροφική αξία σε υδατάνθρακες και χαμηλό ποσοστό λίπους. Τις υπόλοιπες (και ειδικά το τριήμερο, που περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο), το μενού έχει χαμηλή αξία σε υδατάνθρακες και λίγο πιο τσιμπημένο ποσοστό λίπους.

Έτσι, δεν στερείται τίποτα. Παράλληλα, η διατροφή της τα «βάζει» με το χρόνο. Τι εννοώ με αυτό; Όλα τα γεύματα της ημέρας πρέπει να καταναλωθούν εντός 12 ωρών (διορία, που παίρνει παράταση, όχι όταν είναι καλό κορίτσι, αλλά όταν βρίσκεται εντός αεροπλάνου). Οι 12 ώρες γίνονται 14, μη φανταστείς. Γιατί, τα αγαθά κόποις κτώνται.

Τέλος, η ίδια έχει τη γαστρονομική της αδυναμία: Pizza Margarita. Με λεπτή ζύμη. Συνταγή Ιταλική, την οποία απολαμβάνει μία φορά την εβδομάδα, από τα χεράκια της Private Chef της.

Η γυμναστική της

Μπορεί το πρόγραμμά της να είναι λίγο πιο σκληρό, όταν ο ρόλος της το απαιτεί, αυτό, όμως, δε σημαίνει πως όταν τα γυρίσματα ολοκληρώνονται, παρατάει τελείως τη γυμναστική. Συγκεκριμένα, η ίδια γυμνάζεται κάθε μέρα, χωρίς να ξεπερνάει, ωστόσο, τα 30 λεπτά προπόνησης. Άλλωστε, όπως υποστηρίζει, στόχος της είναι να αισθάνεται καλά με το σώμα της και όχι να γίνει το επόμενο μοντέλο της Victoria’s Secret.

Ποιες είναι οι αγαπημένες της ασκήσεις; Σχοινάκι και Squats. Επειδή, όμως, ο Personal Trainer της δεν την αφήνει να κάνει μόνο αυτά που της αρέσουν, το πλήρες πρόγραμμα που ακολουθεί βασίζεται στην κυκλική προπόνηση. Τριάντα λεπτά συνδυασμού αερόβιας και ασκήσεων με λάστιχα. Έχοντας ως βασικό κορμό το διάδρομο ή το σχοινάκι, η ίδια, γυμνάζει καθημερινά ένα διαφορετικό σημείο του σώματος της. Ενδεικτικά, η Δευτέρα είναι αφιερωμένη στους γλουτούς και η Παρασκευή στην πλάτη.

«Προσπαθούμε να γυμνάσουμε σώμα και μυαλό ταυτόχρονα. Γιατί, όσο και αν αγαπά κάποιος τη γυμναστική, κανείς δεν πρέπει να παραμελεί το πνεύμα.» δηλώνει η Scarlett σε συνέντευξη της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments