Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης Μέγαρο Μαξίμου: Σε εξέλιξη η συνάντηση με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας

Κυριάκος Μητσοτάκης Μέγαρο Μαξίμου: Σε εξέλιξη η συνάντηση με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Κυριάκος Μητσοτάκης Μέγαρο Μαξίμου: Στο επίκεντρο της συνάντησης βρίσκονται η αναπτυξιακή προοπτική της αυτοδιοίκησης, οι αρμοδιότητες, ο διακριτός ρόλος της στη διαχείριση τμήματος του νέου ΕΣΠΑ, το νέο πρόγραμμα του ΥΠΕΣ αλλά και το προσφυγικό - μεταναστευτικό.

Κυριάκος Μητσοτάκης Μέγαρο Μαξίμου: Στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποίησε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία και βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι και αυτήν την ώρα. Ειδικότερα στη συνάντηση μετέχουν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, μέλη του προεδρείου, καθώς και οι επικεφαλής των παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης.

Επιπλέον στην ατζέντα της συνάντησης, που είναι η πρώτη της νέας διοίκησης της ΚΕΔΕ με τον πρωθυπουργό, βρίσκονται η αναπτυξιακή προοπτική της αυτοδιοίκησης, οι αρμοδιότητες, ο διακριτός ρόλος της στη διαχείριση τμήματος του νέου ΕΣΠΑ, το νέο πρόγραμμα του ΥΠΕΣ που αντικαθιστά τον «ΦΙΛΟΔΗΜΟ» αλλά και πάντα επίκαιρο ζήτημα του προσφυγικού – μεταναστευτικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments