Πολιτική

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Φήμες για αλλαγή ηγεσίας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Φήμες για αλλαγή ηγεσίας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Νίκος Παναγιωτόπουλος: Υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας είναι ιδιαίτερα νευραλγική ειδικότερα σε μια περίοδο που η Τουρκική προκλητικότητα έχει χτυπήσει “κόκκινο”. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος κατέχει τη συγκεκριμένη θέση σε μια πραγματικά δύσκολη περίοδο. Δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει αλλαγή στο συγκεκριμένο υπουργείο καθώς ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης δεν είναι μακριά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος δεν θα συνεχίσει να είναι υπουργός Εθνικής Άμυνας μετά τον ανασχηματισμό. Ένα πράγμα που καταλογίζεται στον υπουργό είναι ότι μιλούσε συχνά με αποτέλεσμα να υποπέσει σε κάποια λάθη. Αποκορύφωμα ήταν οι δηλώσεις για τα Ίμια που προκάλεσαν αναστάτωση και μπέρδεψαν πολλούς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει πάψει να εκτιμάει τον Νίκο Παναγιωτόπουλο. Άλλωστε αν δεν είχε την εκτίμηση του πρωθυπουργού δεν θα ήταν σημαντικό μέλος της κυβέρνησης. Ωστόσο πιστεύει ότι στην παρούσα φάση θα ήταν καλύτερο να μπει κάποιος άλλος στη θέση αυτή. Η πίεση των εξελίξεων και η Τουρκική προκλητικότητα έχουν οδηγήσει τον υπουργό σε λάθη. Το καλύτερο σενάριο αυτή τη στιγμή για τον ίδιο, αλλά και την κυβέρνηση είναι να μπει το υπουργείο σε νέα εποχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments