Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 70: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 10/2 – Η σημαντική απόφαση της Ελένης

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 70: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 10/2 – Η σημαντική απόφαση της Ελένης
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 70: Όσα θα δούμε στο αποψινό (10/02/2020) επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 70: Ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως η συμφωνία που έκανε με τον Δούκα ήταν μια κοροϊδία, ενώ αναγκάζεται ν’ αποκαλύψει στον Λάμπρο την απάτη του αδερφού του, με την διαθήκη. Ο Λάμπρος αποφασίζει ν’ αντιμετωπίσει μόνος του τον Δούκα, με απρόσμενες συνέπειες. Ο Κυπραίος πείθει τη νύφη του Νέστορα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον πεθερό της και ο Νέστορας πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Παράλληλα, ο Νικηφόρος καταρρακώνεται απ’ την εγκυμοσύνη της Δρόσως. Προσπαθεί να βρει μια λύση, που δεν είναι άλλη απ’ το να τερματίσουν την εγκυμοσύνη. Θα δεχτεί, όμως, η Δρόσω;

Την ίδια ώρα, ο Μελέτης κάνει μια… ιδιαίτερη πρόταση στην φρεσκοπαντρεμένη Πηνελόπη για ν’ απαλλαγεί μια και καλή απ’ τον Κλεομένη. Η Ελένη έχει ν’ αντιμετωπίσει την έντονη αντίδραση της Ασημίνας, στην απόφαση της να «κοιμάται» αστεφάνωτη με τον Κυπραίο. Τότε, η Ελένη παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της, ενώ την ίδια στιγμή η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι φοβερό για τον Κυπραίο.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας του δραματικού σίριαλ του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο γάμος της Πηνελόπης και του Κλεομένη τελείται με επισημότητα, αφήνοντας συντετριμμένο τον Μελέτη. Ο Μιλτιάδης ομολογεί τα τρυφερά αισθήματά του στην Βιολέτα κι εκείνη ανταποκρίνεται θετικά, κάνοντάς τον ευτυχισμένο μετά από πολύ καιρό.Η Ελένη ζητάει από τον Κυπραίο να μείνει το βράδυ μαζί της και κάνουν έρωτα για πρώτη φορά. Αντίθετα η Πηνελόπη θα ζήσει μια ανορθόδοξη νύχτα γάμου με τον Κλεομένη.

Οι γυναίκες του χωριού συνασπίζονται με στόχο να βοηθήσουν τον Τόλλια, ο οποίος δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα χωρίς την Παγώνα.Κι ενώ ο Νικηφόρος κι η Ασημίνα ζουν τον έρωτα τους η Δρόσω τον προσεγγίζει κρυφά για να του αποκαλύψει κάτι που θα αλλάξει τη ζωή όλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments