Ελλάδα

Κώστας Βουτσάς: Τι αναφέρει το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγεία του

Κώστας Βουτσάς: Τι αναφέρει το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγεία του
Κώστας Βουτσάς: Για τέταρτη ημέρα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν» ο Κώστας Βουτσάς.

Κώστας Βουτσάς: Σε επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του δημοφιλούς ηθοποιού, Κώστα Βουτσά, προέβη την Τρίτη η διοίκηση του νοσοκομείου «Αττικόν». Ο ηθοποιός συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Το ανακοινωθέν του νοσοκομείου:

«Ο κ. Κώστας Βουτσάς διακομίσθηκε επειγόντως στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και εισήχθη στην Καρδιολογική Μονάδα, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας. Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, με παράλληλη αντιμετώπιση όλων των συνοδών ιατρικών του προβλημάτων».

Κοντά στον ηθοποιό από την πρώτη στιγμή είναι τα αγαπημένα του πρόσωπα. Παρούσες η κόρη του Σάντρα Βουτσά και η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, με την οποία ο Βουτσάς έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Φοίβο.

Η κόρη του μίλησε στην εφημερίδα Espesso και αποκάλυψε πώς ο πατέρας της έχει χρόνιο άσθμα και πως ουδέποτε έπαθε ανακοπή. «Είναι σχεδόν 90 χρονών και η απόφαση των θεραπόντων ιατρών να τον θέσουν σε καταστολή βοηθά τον οργανισμό του να ξεκουραστεί. Μάλιστα έγινε κατόπιν συνεννόησης του επιστημονικού προσωπικού με την οικογένεια του μπαμπά μου. Ο οργανισμός του είναι επιβαρυμένος, δουλεύει πολύ και οι επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις τον τελευταίο καιρό τον έχουν εξαντλήσει. Από μικρό παιδί υποφέρει από άσθμα» είπε χαρακτηριστικά η κόρη του ηθοποιού, η οποία πριν από λίγες ημέρες αποχαιρέτησε τη μητέρα της, Έρρικα Μπρόγιερ.

Η Σάντρα Βουτσά ξέσπασε και ζήτησε σεβασμό με αφορμή τα αναληθή δημοσιεύματα σχετικά με την υγεία του πατέρα της. «Ο πατέρας μου δεν έπαθε ανακοπή. Ούτε χαροπαλεύει. Διάβασα σε blog γνωστού δημοσιογράφου τόσες ανακρίβειες, που πραγματικά αναρωτιέμαι σε τι αποσκοπούν. Δήθεν πως η αδερφή μου ήρθε από το Σικάγο στην Ελλάδα για να βρίσκεται δίπλα στον μπαμπά μας. Δεκαπέντε χρόνια έχει επιστρέψει από τις ΗΠΑ η Θεοδώρα. Στην Ολλανδία ζει και διαπρέπει καλλιτεχνικά. Κάνω έκκληση για σεβασμό», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments